Bir Zamanlar Çukurova 92. bölüm fragmanı izle

Bir Zamanlar Çukurova 92. bölüm fragmanı yakından takip ediliyor. Perşembe akşamlarında ATV’de ekranlara gelen Bir Zamanlar Çukurova 92. yeni bölüm fragmanı ilk sahne yayınlandı mı?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi son bölümü ile ATV ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Murat Ünalmış’ın oynadığı Bir Zamanlar Çukurova dizisinin tüm heyecan gelecek hafta 92. bölüm ile 15 Nisan Perşembe akşamında ATV ekranlarında olacak.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin son bölümünde annesinin mektuplarının ortaya çıkması ile Adana’ya vedaya hazırlanan Fikret artık Müjgan’ı da unutmak zorundadır.

Bir Zamanlar Çukurova 92. bölüm fragmanı izle

Demir'in şehri donatan mektuplarını görmeye giden Fekeli ve Lütfiye savaşın henüz bitmediğini anlar! Demir konuyu kapatmıştır, Fikret de gitmiştir ama Lütfiye Fekeli'yi yalnız bırakmamaya karar verir. Çünkü Müjgan'ın Züleyha nefreti ile karşılaşır ve Şermin'den öğrendiklerinin doğru olduğunu anlar.

Züleyha ve Demir'in hem işte hem aşkta örnek çift haline gelmeleri Ümit'in intikam ateşini körükler. Aslında bambaşka bir intikam için girdiği Fikret'in oyununda, şimdi de aşk için intikam vaktidir! Ancak bu intikama giden yolda, zamanı gelmeden bir itirafta bulunur. Onu Demir'den uzak durması için tekrar uyarmaya gelen Sevda'ya "Ben senin kızınım" der!

Bir Zamanlar Çukurova 92. bölüm fragmanı izle ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Çukurova Bir Zamanlar Çukurova 92. bölüm fragmanı Bir Zamanlar Çukurova ilk sahne

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.