Bir Zamanlar Çukurova 91. son bölüm izle

Bir Zamanlar Çukurova 91. bölüm ile ATV’de. Başrollerinde Murat Ünalmış ile Hilal Altınbilek’in oynadığı Bir Zamanlar Çukurova 91. bölüm full izle linki tek parça halinde Youtube platformunda. Peki, Bir Zamanlar Çukurova 92. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir Zamanlar Çukurova 91. Bölüm ile 8 Nisan Perşembe akşamında ATV ekranlarında izleyenleriyle buluştu. Başrollerinde Murat Ünalmış ile Hilal Altınbilek’in yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisinin son bölümünde annesinin mektuplarının ortaya çıkması ile Adana’ya vedaya hazırlanan Fikret artık Müjgan’ı da unutmak zorundadır.

Demir'in şehri donatan mektuplarını görmeye giden Fekeli ve Lütfiye savaşın henüz bitmediğini anlar! Demir konuyu kapatmıştır, Fikret de gitmiştir ama Lütfiye Fekeli'yi yalnız bırakmamaya karar verir. Çünkü Müjgan'ın Züleyha nefreti ile karşılaşır ve Şermin'den öğrendiklerinin doğru olduğunu anlar.

Bir Zamanlar Çukurova 91. son bölüm izle

Züleyha ve Demir'in hem işte hem aşkta örnek çift haline gelmeleri Ümit'in intikam ateşini körükler. Aslında bambaşka bir intikam için girdiği Fikret'in oyununda, şimdi de aşk için intikam vaktidir! Ancak bu intikama giden yolda, zamanı gelmeden bir itirafta bulunur. Onu Demir'den uzak durması için tekrar uyarmaya gelen Sevda'ya "Ben senin kızınım" der!

Bir Zamanlar Çukurova 91. son bölümünü izlemek için tıklayınız

Bir Zamanlar Çukurova 91. son bölüm izle ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.