Bir Zamanlar Çukurova 86. bölüm fragmanı!

Bir Zamanlar Çukurova 86. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 25 Şubat 2021 Perşembe akşamı ATV'de yeni bölümü yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova 86. bölüm fragmanı merak ediliyor. Behice'nin diziden ayrılacağı konuşulurken dizinin yeni bölüm fragmanı da araştırılıyor.

Bir Zamanlar Çukurova 86. bölüm fragmanı izle linki merak ediliyor. Hilal Altınbilek'in rol aldığı dizi bu akşam yeni bölümü ile ATV'de yayınlandı. Bu akşam 85. son bölümü izlenen Bir Zamanlar Çukurova 86. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbul'dan gelen belgelerle şehir kulübünde Behice'nin üzerine yürüyen Züleyha, Müjgan'dan büyük tepki alacaktır. Halasına kızgın ve kırgın olsa da, Züleyha'nın ona hakaret ettiğini düşünüp tepki gösteren Müjgan, eline tutuşturulan dosya ile hayatının şokunu yaşayacaktır!

Bir Zamanlar Çukurova 86. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Zamanlar Çukurova 85. son bölümde ne oldu? Konusu ne?

Behice ise bir an önce İstanbul'a kaçabilmek için, kulüpten çıkar! Artık Müjgan da yanında olmayınca, panikleyecek ve arkasında pek çok iz bırakacaktır!

Bir Zamanlar Çukurova 86. bölüm fragmanı izlemek için tıklayınız

 

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.