Bir Zamanlar Çukurova 83. bölüm fragmanı izle!

Bir Zamanlar Çukurova 83. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 4 Şubat akşamı ATV'de yayınlanan son bölüm sonrası Bir Zamanlar Çukurova 83. bölüm fragmanı merak ediliyor. Peki, Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ATV ekranlarında her Perşembe akşamı yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova bu akşam da yeni bölümü ile ekrana geldi. İzleyenler, izledikleri son bölüm sonrası Bir Zamanlar Çukuroava 83. bölüm fragmanını araştırıyor.

Bir Zamanlar Çukurova, ATV'de yayınlanıyor. Bu akşam yayınlanan yeni bölümde neler oldu? Dizinin yeni bölüm frgmanı yayınlandı mı?

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 83. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Züleyha, Demir'in masasında bulduğu mektupla şaşkına dönecektir. Hünkar Yaman'ın eşyalarının satılacağı müzayede için işi başından aşkın olduğundan, mektubu kimin bıraktığının peşine düşemez hemen. Eşyalar, Çocuk Esirgeme Kurumu için satılacak ve Züleyha'nın bağışladığı bir araziye çocuklar için yaz kampı inşa edilecektir.

bir zamanlar çukurova 82 bölüm fragmanı ile ilgili görsel sonucu

Evde de hem çalışanlar hem çocukları ile mutlu bir dönem yaşayan Züleyha, Demir ile ayrı odalarda süren hayatlarında kendisi fark etmese de ikilem içindedir. Demir, akşam yemeklerine katılmadığında onun burkulan yüreğini, Sevda görür ve dillendirir.

 

Bir Zamanlar Çukurova 83. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Çukurova bir zamanlar çukurova 83. bölüm fragmanı bir zamanlar çukurova yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.