Bir Zamanlar Çukurova 80. yeni bölüm fragmanı!

Bir Zamanlar Çukurova 80. bölüm fragmanı izle merak edilmekte. 7 Ocak akşamında ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova 80. yeni bölüm fragmanı tanıtımı dizinin takipçileri tarafından sorgulanmakta. Peki, Bir Zamanlar Çukurova 80. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir Zamanlar Çukurova 80. bölüm fragmanı izle araştırılmakta. Başrollerinde Murat Ünalmış ile Hilal Altınbilek’in oynadığı Bir Zamanlar Çukurova dizisinin son bölümü 7 Ocak Perşembe akşamında ATV ekranlarında yayınlandı. Diziyi yakından takip edenler ise şimdiden Bir Zamanlar Çukurova 80. yeni bölüm fragmanını izlemeye aldılar.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı Çukurova'da tüm engellere rağmen bitmeyen Züleyha ve Yılmaz aşkı, bir trafik kazası ile hüzünlü bir ayrılığa sahne oldu! Tam da Çukurova'ya barış gelmişken, sevenler sevdiklerine kavuşmuş, kaderin oyunu ile bu hikayeye dahil olanlar, saygıyla kendi kaderlerine dönmüşken, evladının hastaneye götürüldüğünü duyan Yılmaz, oraya yetişmeye çalışırken uçurumdan yuvarlandı!

Bir Zamanlar Çukurova 80. yeni bölüm fragmanı!

Can düşmanı Demir, hayatını tehlikeye atarak Yılmaz'ı kurtardı, hastaneye de yetiştirdi. Tüm Çukurova iyileşmesi için dualar etti, Yılmaz tüm sevdikleri ile de tüm düşmanları ile de helalleşti. Adeta Çukurova'da Yılmaz ve Züleyha aşkı ile yaşananların ardından bembeyaz bir sayfa açıldı! Ama kader, bir kez daha ayrılık kartını çıkardı!

Bir Zamanlar Çukurova 80. yeni bölüm fragmanı! ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Çukurova Bir Zamanlar Çukurova 80. bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.