Bir Zamanlar Çukurova 78. bölüm izle

Bir Zamanlar Çukurova 78. bölüm full izlemek için araştırılmakta. 24 Aralık akşamında ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova 78. bölüm izle linki tek parça halinde Youtube’de.

Bir Zamanlar Çukurova 78. bölüm izlemek için merak edilmekte. Perşembe akşamlarında ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin son bölümü 24 Aralık tarihinde izleyenleri ile buluştu. Başrollerinde Murat Ünalmış ile Uğur Güneş’in oynadığı Bir Zamanlar Çukurova 78. son bölümü tek parça halinde dizi bitiminde Youtube üzerinden izlenebilecek.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 78. YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Demir ile Müjgan sonunda beklenen kararı alarak boşanmayı kabul ederler. Züleyha ile Yılmaz da Adnan bebeklerini yanlarına alarak yeni evlerine doğru yola çıkmışlardır. Ancak kaderin bu aşk üzerindeki sis perdesi durmak bilmemiştir. Yılmaz’ın otomobili uçurumdan yuvarlanınca Züleyha’nın dünyası bir anda alt üst olmuştur.

Bir Zamanlar Çukurova 78. bölüm izle

Demir ile birlikte Züleyha son anda Yılmaz’ı hastaneye yetiştirir. Ağır yaralı bir halde ameliyata alınan Yılmaz için zaman gitgide daralmaktadır. Fekeli ile Züleyha da kendilerine yardım eden Demir’e minnet borçludur. Uzun ameliyatın ardından herkesin beklediği müjdeli haber gelmiş ve sonunda nihayet Yılmaz gözlerini tekrardan açmıştır.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 78. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bir Zamanlar Çukurova 78. bölüm izle ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Çukurova Bir Zamanlar Çukurova 78. bölüm bir zamanlar çukurova son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.