Bir Zamanlar Çukurova 75. bölüm full izle tek parça

Bir Zamanlar Çukurova 75. bölüm izle! Başrollerinde Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek’in oynadığı Bir Zamanlar Çukurova 75. bölüm ile 3 Aralık 2020 tarihinde tek parça full halinde Youtube üzerinden izlenebilecek.

Bir Zamanlar Çukurova 75. bölüm izlemek için detaylar haberimizde. Başrollerinde Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek’in yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova 75. bölüm ile 3 Aralık 2020 Perşembe gününde ATV ekranlarında yayınlanacak ve hemen ardından Youtube platformunda tek parça full halinde izlenebilecek.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 75. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Müjgan'ın Yılmaz ve Fikret'i karşı karşıya getiren hamilelik yalanını itiraf etmesi, herkesi şaşkına çevirir! Yılmaz, artık Müjgan'ın tüm yönetimini Behice'nin gerçekleştirdiğinden emin hali gelir! Bu son olay ile Fekeli'nin de Müjgan'a olan tavrı değişecektir.

Yılmaz, kendini Züleyha'ya karşı aklanmış saysa bile, artık karşısında yepyeni bir Züleyha vardır! Züleyha, Demir'in karşısına dikilecek kadar cesur, Müjgan'ı koruyacak kadar vicdanlı bir kadındır artık!

 

Bir Zamanlar Çukurova 75. bölüm full izle tek parça ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Çukurova

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.