Bir Zamanlar Çukurova 74. bölüm full izle

Bir Zamanlar Çukurova 74. bölüm full izle! Bir Zamanlar Çukurova 74. bölüm izle bağlantısı tek parça halinde ATV’de. Bir Zamanlar Çukurova 74. yeni bölüm izle linki.

Bir Zamanlar Çukurova 74. bölüm izle linki araştırılmakta. Başrollerinde Murat Ünalmış ile Uğur Güneş’in oynadığı Bir Zamanlar Çukurova 74. bölümü 26 Kasım 2020 perşembe akşamında saat 20.00’da ATV kanalından yayınlanacak ve dizi bitiminde de Bir Zamanlar Çukurova 74. son bölüm izle linki Youtube üzerinden aktif edilecek.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 74. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

'Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölümünde Züleyha, eczanedeki karşılaşmalarında Müjgan'ın hamilelik haberini öğrenip, üzgün bir halde konağa döner. Ne Saniye ne Sevda derdinin ne olduğunu öğrenemez. Yaşadığı üzüntü, Züleyha'yı bambaşka bir bakış açısına ve yeni kararlara götürecektir.

Bir Zamanlar Çukurova 74. bölüm full izle

Hastaneden taburcu olan Behice, mağduriyetini resmileştirmek istercesine yeni bir oyun kurar. Züleyha tarafından hedef gösterildiğini herkese ilan edecektir. Ancak attığı adımlar Çukurova'nın bir diğer "kurnaz" kadını Şermin'i kuşkulandırır. Neredeyse yaptığı planın tamamını çözerek, Demir'e gider. Şermin bu sayede hem kendisini küçümseyen Behice'yi alt etmeyi hem de yeniden "Yaman" olarak kabul görmeyi istiyordur.

 

Bir Zamanlar Çukurova 74. bölüm full izle ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Çukurova Bir Zamanlar Çukurova 74. bölüm bir zamanlar çukurova son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.