Bir Zamanlar Çukurova 70. bölüm fragmanı izle!

Bir Zamanlar Çukurova 70. bölüm fragmanı izle! Bir Zamanlar Çukurova 70. bölüm fragmanı merak ediliyor. Peki, Bir Zamanlar Çukurova 70. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar..

Bir Zamanlar Çukurova 70. bölüm fragmanı izle! Bir Zamanlar Çukurova 70. bölüm fragmanı izleyenler tarafından araştırılıyor. 22 Ekim Perşembe akşamı Bir Zamanlar Çukurova son bölümüyle ekrana geldi. Peki, Bir Zamanlar Çukurova 70. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle ilgili son gelişmeler ve fragman sizlerle olacak.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 70. bölüm fragmanında; Demir ile Yılmaz bir kez daha büyük bir mücadelenin içerisine girişler. Ancak bu sefer yaşananlar Züleyha için değil Adnan’ın babalığı içindir. Ancak patlayan silah sesi bir anda herkesi şoke eder.

Bir Zamanlar Çukurova 70. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Çukurova Bir Zamanlar Çukurova 70. bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.