Bir Zamanlar Çukurova 69. bölüm full izle!

Bir Zamanlar Çukurova 69. bölüm full izle! Bir Zamanlar Çukurova 69. bölüm izle bağlantısı tek parça halinde Youtube'de. 22 Ekim Perşembe akşamında Bir Zamanlar Çukurova 69. bölüm tek parça olarak ATV'den izlenebilecek.

Bir Zamanlar Çukurova 69. bölüm izle linki araştırılıyor. Başrollerinde Vahide Perçin’in oynadığı Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 69. son bölümü 22 Ekim Perşembe akşamında ATV ekranlarında yayınlanıyor.

Bir Zamanlar Çukurova 69. son bölümünde; Demir ile Yılmaz bir kez daha büyük bir mücadelenin içerisine girişler. Ancak bu sefer yaşananlar Züleyha için değil Adnan’ın babalığı içindir. Ancak patlayan silah sesi bir anda herkesi şoke eder.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 69. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Adnan’ın babalığı için kavga etmek üzere olan Demir ile Yılmaz, patlayan silah sesi sonrasında neye uğradıklarını şaşırırlar. Konağın hemen üst katından gelen silah sesi bir anda herkesi paniğe sevk eder. Züleyha'nın aşkından sonra, Adnan'ın babalığı için de yarışa giren ve savaşlarında yeni bir cephe açan Demir ve Yılmaz bu sefer aynı taraf için mücadele ederler.

Bir Zamanlar Çukurova 69. bölüm full izle!

Fadik, ilk kez bu kadar uzun sohbet ettiklerinde Raşit'e karşı artık kayıtsız kalamayacağını anlar. Ancak onlar sohbeti ilerletince Haminne de kendisine başka arkadaşlar bulmak durumunda kalır. Haminne'nin bulduğu arkadaşlar ile başlayan olaylar Fadik'e zor anlar yaşatsa da Raşit ile aralarındaki tüm duvarları da kaldırmayı artık baaşrmıştır.

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.