Bir Zamanlar Çukurova 69. Bölüm fragmanı!

Bir Zamanlar Çukurova 69. Bölüm fragmanı izle! Bir Zamanlar Çukurova 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Zamanlar Çukurova 68. Bölüm full izle linki haberimizde.

Bir Zamanlar Çukurova 69. Bölüm fragmanı merakla beklenmekte. ATV ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 68. son bölümü ile 15 Ekim Perşembe akşamında yayınlandı.

Hünkar ve Gülten'e veda ederek hem sevinçle hem mutluluk gözyaşları içinde konaktan çıkan Züleyha, iki çocuğu ile heyecanla gelecek hayalleri kurmaya başladı. Ancak buluşma yerine varmadan, yolunu öyle biri keser ki adeta dili tutulur!

Yılmaz, yaptığı her şeye rağmen Hünkar'ın onlara yardım ettiğine ikna olamaz. Geçmişin acılarını unutması o kadar kolay değildir. Yılmaz, Hünkar'a hesap sormaya karar verir. Ancak bu hesaplaşma Hünkar'ı alevlerin içinde bırakacak bir olaya dönüşecektir. Fekeli ile Hünkar ise bu olanların ardından bir kez daha yine teselliyi birbirlerinde bulurlar. İki eski sevgili, çocuklarının aşka dair sınavlarından geçerken, eskide kalan ama eskimeyen sevdaları ile yaralarını sararlar.

Bir Zamanlar Çukurova 69. Bölüm fragmanı! ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Çukurova Bir Zamanlar Çukurova 69. bölüm fragmanı Bir Zamanlar Çukurova 68. bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.