Bir Zamanlar Çukurova 57. bölüm fragmanı izle! Züleyha savaşa hazır!

Bir Zamanlar Çukurova 57. bölüm fragmanı izle! ATV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, bu akşam yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Son bölümde; Müjgan, Züleyha ile Yılmaz'ı yakalayarak kanıtını herkese gösteriyor. Fekeli, Yılmaz'ı dikkatli olması konusunda uyarıyor. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Bir Zamanlar Çukurova 57. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Bir Zamanlar Çukurova 57. bölüm fragmanı izle! Son bölümde; Müjgan, Züleyha ile Yılmaz'ı yakalayarak kanıtını herkese gösteriyor. Fekeli, Yılmaz'ı dikkatli olması konusunda uyarıyor. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. ATV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, bu akşam yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. İşte Bir Zamanlar Çukurova 57. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde... 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 56. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yılmaz'ın telefon konuşmasını duyup, takip eden Müjgan, aradığı delile kavuşuyor! Tüm şüphelerinin kendi kuruntusu olduğunu söyleyenlere karşı gördüklerini videoya kaydediyor. Çukurova'da dolanan dedikodular ayyuka çıkınca, Jülide de Ercüment dosyasını yeniden incelemeye alıyor.

Jülide bu işin peşini bırakmamakta kararlı olduğunu söyleyince Dr. Sabahattin daha fazla kurcalamamasını bile rica edecektir. Savcı'nın çalışmaları ve Müjgan'ın yarattığı gerginliklerin arasında Konak bir de misafir ağırlıyor bu hafta! Yamanlar'ın hasretle karşıladığı konukları, pek çok konuya aydınlık getirecektir.

Komşu konaktan da merakla izlenen misafir, heyecanla da karşılanır. Ancak heyecanın sebebi mutluluk ve şaşkınlıktan çok, bilinmezliktendir. Son kez bir araya gelişlerinde adeta aralarındaki savaş daha da alevlenen iki aile, yeniden bir araya gelmek zorunda kalıyor.

Ercüment'in ölümünün araştırılması ile tetiklenen olaylar, ezeli düşmanları mecburen yine buluşturur. Ancak başta Hünkar ve Fekeli'nin zorladığı mecburi ateşkes, hiç beklemedikleri bir yerden bozulmaya hazırdır. Müjgan elinde ihanetin görüntüleri ile dururken, Züleyha'ya gidip artık ikisinin arasındaki savaşın başladığını ilan edecektir.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 57. BÖLÜM FRAGMANI

Bir Zamanlar Çukurova 57. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde yer alacak...

Bir Zamanlar Çukurova 57. bölüm fragmanı izle! Züleyha savaşa hazır! ile ilgili etiketler ATV Bir Zamanlar Çukurova televizyon yeni bolüm fragman ekran
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.