Fekeli ve Yılmaz'dan Demir'e büyük tuzak!

Bir Zamanlar Çukurova 45. bölüm izle! ATV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, bu akşam yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. 21 Kasım akşamı yayınlanacak yeni bölümde; Fekeli ile Hünkar, tüm sorunların ortadan kalkması için Demir ile Yılmaz'ı barıştırmaya çalışıyor. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Bir Zamanlar Çukurova 45. bölüm izlemek için detaylar haberimizde...

Bir Zamanlar Çukurova 45. bölüm izle! Perşembe akşamlarının vazgeçilmezleri arasında yer alan Bir Zamanlar Çukurova, bu akşam nefes kesecek bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkacak. Başrollerinde; Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek ve Kerem Alışık'ın yer aldığı dizi, reyting sıralamasında gösterdiği başarılı yükselişi sürdürmek istiyor. 21 Kasım akşamı ATV ekranlarında yayınlanacak yeni bölümde; Fekeli ile Hünkar, tüm sorunların ortadan kalkması için Demir ile Yılmaz'ı barıştırmaya çalışıyor. Yılmaz, entgre tesisinin yapım ihalesinden çekilerek Demir'e zeytin dalı uzatmış gibi görünsede asıl planı başkadır. Barıştırma çabasının yetersiz olduğunu anlayan Hünkar ile Fekeli yeni bir plan hazırlığına giriyor. Dizinin yeni bölümünü canlı izle seçeneği üzerinden takip etmek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Bir Zamanlar Çukurova 45. bölüm izlemek için detaylar haberimizde...

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 45. YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Bir Zamanlar Çukurova 45. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Perşembe akşamları ekrana gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisinde bu hafta Demir ve Yılmaz'ı barıştırmak ve iki aile arasında bir bağ kurulmasını sağlamak için Fekeli ve Müjgan, Yılmaz'ı Hünkar ise oğlu Demir'i ikna eder. İkili zor da olsa bir araya gelir ve ilk dakikadan yeni bir savaşın fitili ateşlenir.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 45 BÖLÜM İZLE

Yılmaz entegre tesis için yapılan ortaklıktan çekildiğini Demir'e lütuf olarak sunsa da işin o kadar masumane olmadığı sonradan ortaya çıkacaktır. Fekeli ve Yılmaz yaşanan olayların ardından ilk kez bu kadar şiddetli bir kavgaya tutuşacak, Fekeli masaya yumruğunu vuracaktır. Züleyha, Yılmaz'a olan nefreti ve aşkı arasında Yamanların gelini olmayı kabullenmeyi denese de bu konuda pek başarılı olamaz.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 45. BÖLÜM FRAGMANI

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.