Yılmaz'ın kararını veriyor!

Bir Zamanlar Çukurova 45. bölüm fragmanı izle! ATV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, bu akşam 44. son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Son bölümde; Demir, tavuk zehirlenmesinin suçlusunu araştırıyor. Vali başta olmak üzere herkesin gözü Demir Yaman'a çevrilmiştir. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Bir Zamanlar Çukurova 45. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Bir Zamanlar Çukurova 45. bölüm fragmanı izle! Son bölümde; Demir, tavuk zehirlenmesinin suçlusunu araştırıyor. Vali başta olmak üzere herkesin gözü Demir Yaman'a çevrilmiştir. ATV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, bu akşam 44. son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Bir Zamanlar Çukurova 45. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜM ÖZETİ

Çukurova'da Züleyha ve Yılmaz kaderlerini geri almak için son adımı atacakken, Müjgan'ın hamilelik haberi durumu değiştirdi. Müjgan'a Züleyha ile gideceğini itiraf etmek üzereyken baba olacağını öğrenince, tek kelime edemedi! Kendini adeta kaderin akışına bıraktı! Müjgan'ı bırakıp gidecek olmanın vicdan azabının yerini, Züleyha'ya haber verememenin azabı aldı! Fekeli'ye gidip durumu anlattı. Fekeli de oğluna, "Acı perdesine sarılmış bir müjde bu. Ama istediğin yerden gelmese de müjdelerin en güzeli" dedi.

Züleyha'nın yokluğu çiftlikte yine bir panik havasına neden olur. Hünkar haklı çıkmanın gururu ile ortalığı ayağa kaldırır ama Demir bir kez daha Züleyha'nın haklı çıktığını görecektir. Artık Hünkar ne dese oğlunu inandıramaz. Yılmaz'ın vazgeçtiğini düşünen Züleyha da Demir'in karısı ve çiftliğin hanımı olmaya kararlıdır!

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 45. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yenii bölüm fragmanı yayınlandığında haberimize eklenecektir.

Yılmaz'ın kararını veriyor! ile ilgili etiketler ATV Bir Zamanlar Çukurova Çukurova yeni bolüm
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.