Çukurova'da gerçek suçlu kim?

Bir Zamanlar Çukurova 44. bölüm izle! ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova, bu akşam saat 20:00'da izleyenlerin karşısına çıkacak. 14 Kasım akşamı yayınlanacak bölümde; Düzenlenen toplu sünnet töreninde yaşanan tavuk zehirlenmesi ortalığın karışmasına neden oluyor. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Bir Zamanlar Çukurova 44. bölüm izlemek için detaylar haberimizde...

Bir Zamanlar Çukurova 44. bölüm izle! Sevilen dizi Bir Zamanlar Çukurova, Perşembe akşamlarının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Reyting rekortmeni dizinin yeni bölümünde yaşanacak gelişmeler merak ediliyor. ATV ekranlarında başrollerini; Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış ve Uğur Güneş'in paylaştığı dizi, büyük ilgi görüyor. 14 Kasım akşamı yayınlanacak bölümde; Düzenlenen toplu sünnet töreninde yaşanan tavuk zehirlenmesi ortalığın karışmasına neden oluyor. Demir Yaman, olanlardan dolayı Gaffur'u sorumlu tutuyor. Vali başta olmak üzere törene katılanların hedefinde ise Demir Yaman vardır. Dizinin yeni bölümünü canlı izle seçeneği üzerinden takip etmek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Bir Zamanlar Çukurova 44. bölüm izlemek için detaylar haberimizde...

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Bir Zamanlar Çukurova 44. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da bu hafta toplu sünnet töreninden tavuktan kaynaklanan zehirlenme Yamanların itibarını yerle bir eder. Tavukları alan Gaffur'dan hesap soran Demir, onu dövmekle kalmıyor aynı zamanda elindeki en değerli şey olan Saniye'yi elinden alıyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 44 BÖLÜM İZLE

Yamanlar'ın düzenlediği toplu sünnet töreninde yaşanan bu zehirlenme olayının ardıdan tüm dikkatler Demir Yaman'a çevrilir. Yılmaz'ı buluşmaya gelmemesinden dolayı silen Züleyha ise artık Demir Yaman'ın karısı olarak kaderine razı olmayı kabullenir. Demir Yaman'ın itibarını koruyacak olan ise Züleyha olacaktır.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 44. BÖLÜM FRAGMANI

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.