Bir Zamanlar Çukurova 35. bölüm fragmanı izle! Züleyha anne oluyor!

Bir Zamanlar Çukurova 35. bölüm fragmanı izle! ATV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, bu akşam 34. son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. 23 Mayıs akşamı yayınlanan son bölümde; Züleyha'nın hamile olduğunu öğrenen Demir ne yapacağını bilemiyor. Yılmaz'ın kulak misafiri olarak duyduğu haber sonrası yapacakları merak ediliyor. İşte Bir Zamanlar Çukurova 35. bölüm fragmanı izle! Züleyha anne oluyor! Merak edilen detaylar haberimizde...

Bir Zamanlar Çukurova 35. bölüm fragmanı izle! Ekranların reyting rekortmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova, bu akşam 34, son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. ATV ekranlarında izleyenlerin karşısına çıkan dizide yaşanan gelişmeler heyecan yaratıyor. 23 Mayıs akşamı yayınlanan son bölümde; Züleyha'nın hamile olduğunu öğrenen Demir ne yapacağını bilemiyor.  Öte yandan Müjgan'ın Felekeli'nin evine taşınması ile hummalı bir çalışma başlıyor. Evde yapılan yeni düzenlemeler sırasında Züleyha'nın mektubu bulunuyor.  Yılmaz'ın kulak misafiri olarak duyduğu haber sonrası yapacakları merak ediliyor. İşte Bir Zamanlar Çukurova 35. bölüm fragmanı izle! Züleyha anne oluyor! Merak edilen detaylar haberimizde...

Bir Zamanlar Çukurova 35. bölüm fragmanı izle! Züleyha anne oluyor!

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 35. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Bir Zamanlar Çukurova Yeni Bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni bölüm fragmanının birkaç güne yayınlanması bekleniyor. Dizinin yeni fragmanı gelir gelmez aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NELER OLDU? 34. BÖLÜM ÖZETİ

Demir annesine çocuğu olmadığını itiraf ediyor. Seher’in Demir’den hamile olduğunu söylemesi bu itirafa sebep oluyor. Seher ağlayarak Hünkar’a gidiyor ve hamile olduğunu söylüyor. Üstelik bebeğin de Demir’den olduğunu söylüyor. Hünkar oğlunun çocuğu olmadığını biliyor ama yine de Seher’in ağlayışını izliyor. Hünkar, Seher’i sakinleştirdikten sonra Demir ile konuşuyor. Seher’in sözlerini aktarıyor. Demir annesine çocuğu olmadığını söylüyor, üstelik Adnan’ın da Yılmaz’ın oğlu olduğunu anlatıyor. Hatta Demir annesine o kadar aptal olmadığını söylüyor. Hünkar oğlunun gerçeği bilmesine çok şaşırıyor. Anne- oğul bir kez daha birbirine arka çıkıyor. Bu sırrı saklıyorlar.

SANİYE SEHER’İN GAFFUR’DAN HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENİYOR

Seher’i ortadan kaldırmak için önce kimden hamile olduğunu bulmak istiyorlar. Seher’i sorguya çeken anne oğul konuşturmayı da başarıyor. Seher, Gaffur’dan hamile olduğunu söylüyor. Gaffur da bu gerçeği öğrenirken, Saniye de her şeyi duyuyor. Seher ile Gaffur’un ilişkisinin farkında olan Seher’in üzüntüsüne bir de çocuk sahibi olmaması ekleniyor. O öfke ile Seher’e bir kez aha saldırıyor. Seher’e destek ise hiç beklemediği birinden geliyor. Züleyha onunla konuşarak yardımcı olmaya çalışıyor.

Yılmaz cephesinde ise Müjgan giderek daha çok yer ediyor. Fekeli’nin evine yerleşmeye karar veren Müjgan için hazırlıklar yapılıyor. Evde yapılan değişiklikler sırasında Züleyha’nın mektubu bulunuyor. Öte yandan Züleyha fenalaşıyor ve hastaneye kaldırılıyor. Müjgan ve Sabahattin, Züleyha’yı muayene ediyor. Ve Yılmaz da tam hastane odasının kapısına gelmişken Züleyha’nın hamile olduğu açıklanıyor. Hünkar, Demir, Züleyha hatta Şermin bile bu haberi şaşkınlıkla karşılıyor.

Bir Zamanlar Çukurova 35. bölüm fragmanı izle! Züleyha anne oluyor! ile ilgili etiketler ATV Bir Zamanlar Çukurova
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.