Bir Zamanlar Çukurova 24.bölüm izle! Züleyha ile Müjgan kaza yapıyor!

Bir Zamanlar Çukurova 24.bölüm izle! ATV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova nefes kesecek yeni bölümüyle saat 20:00'da ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Demir'e onu sevmeyen biriyle nasıl yaşadığını soran Züleyha hala Yılmaz'a aşık olduğunu söylüyor. Müjgan ise Yılmaz'ın kendisini sevmediğini anlıyor.İşte Bir Zamanlar Çukurova 24.bölüm izle! Son bölüm HD izle! Züleyha ile Müjgan kaza yapıyor! Bir Zamanlar Çukurova 25.bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Bir Zamanlar Çukurova 24.bölüm izle! Yılmaz intikam planları yaparken Fekeli'nin kendisinin yanında durmadığını söylemesi sonrasında gerginlik yaşanıyor.Silahların çekildiği son bölümde istenmeyen olaylar meydana geliyor.Yılmaz'ı öldürme planında beklenmedik şekilde arabada yer alan Müjgan ile Züleyha ölüm ile karşı karşıya kalıyor.Hünkar oğlunu kurtarmak için sinirinin önüne geçmeye çalışıyor.Müjgan kendisine yalan söyleyen Yılmaz'a bütün gerçekleri söylüyor.Yeni bölümü izlemek isteyen Bir Zamanlar Çukurova hayranları araştırma yapmaya başladı.İşte Bir Zamanlar Çukurova 24.bölüm izle! Son bölüm HD izle! Züleyha ile Müjgan kaza yapıyor! Bir Zamanlar Çukurova 25.bölüm fragmanı izlemek için detayları haberimizde bulabilirsiniz...

"Seni sevmediğimi bildiğin halde nasıl beni sevmeye devam edebiliyorsun?"

Bir Zamanlar Çukurova 24. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Perşembe günlerinin vazgeçilmez dizisi Çukurova'da olaylar çığırından çıkıyor, tetikler çekiliyor! Büyük hesaplaşmalar ve ilk yüzleşmeler tüm Çukurova'yı sarsıyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 24.BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Gazetedeki Demir Yaman ve Züleyha röportajı fırtınalar estiriyor. Küçük konağı Yılmaz'ın satın aldığını öğrenen Demir çılgına dönüyor ve kontrolünü yitiriyor. Demir'in dizginlenemeyen öfkesinden nasibini alan da yine masum biri oluyor. Olaylar silsilesinin ardından ilk defa baş başa kalan Demir ve Fekeli yüzleşmesi nasıl sonuçlanacak?

Bir Zamanlar Çukurova 24.bölüm izle! Züleyha ile Müjgan kaza yapıyor!

Küçük konağı Yılmaz'a satan Şermin geri adım atmıyor. Hünkar'ı karşısına alan Şermin, ateşle oynadığının farkında değil. Kapısında bile yatsa Müjgan'la yüz yüze gelme fırsatını bir türlü yakalayamayan Yılmaz'ın yeni planı ne? Tüm bu olanları Müjgan'a anlatma isteğiyle yanıp tutuşan Yılmaz, ne kadar ileri gidebilecek? Kendisinden köşe bucak kaçan Müjgan'la konuşabilecek mi?

Demir Yaman, küçük konağı geri almak için elinden geleni ardına koymayacak. Fekeli, Hünkar, Demir ve Yılmaz ilk defa aynı masaya oturuyor. Fekeli'nin ısrarlarıyla uzlaşma sinyalini veren Yılmaz'ın tek şartı ne?

Tüm bunlar olurken Züleyha, Müjgan Doktor'un arabasına biniyor. Aynı ilçede bile bulunmak istemeyen ikili şimdi bir arabanın içinde baş başa!

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NELER OLDU? 22. BÖLÜM ÖZETİ

Fekeli, Azize’den Hünkar’ın neden Adnan ile evlendiğini öğreniyor. Fekeli gözleri dolu dolu dinliyor Azize Hanım’ı. Bu sırada Hünkar da annesini aramaya çıkıyor. Gaffur saat geç olup da Hünkar eve dönmeyince durumu Demir’e haber veriyor. Demir annesinin saatlerdir ortalıkta olmadığını öğrenince önce Gaffur’a kızıyor sonra da hemen konağa gidiyor. Demir, Hünkar’ı bulmak için gece yarısı Çukurova’nın altını üstüne getiriyor. Attan düşen Hünkar çalıların arasında öylece yatarken bulunuyor. Demir annesi için çok endişeleniyor.

MÜJGAN KAÇIRILIYOR

Müjgan, Yılmaz için hazırlanıp evden çıkmaya hazırlanırken davetsiz bir misafirin gelişi ile çok şaşırıyor. Yılmaz, Müjgan’ı beklediği masada endişelenmeye başlıyor ve Müjgan’ın evini arıyor. Ancak telefonu açan olmuyor. Yılmaz dayanamayıp Müjgan’ın evine gidiyor ama orada da kimsenin olmadığını görüyor. O sırada apar topar doğuma gittiğini düşünen Müjgan, arabada kendisine çekilen silahla burun buruna geliyor.

 ZÜLEYHA: ADNAN SENİN OĞLUN DEĞİL

Züleyha ile Yılmaz’ın eskiden sevgili oldukları Çukurova’da konuşulmaya başlanıyor. Züleyha, Yılmaz’ın Müjgan ile olan yakınlaşmasının da etkisiyle kendini kaybediyor. Züleyha çileden çıkmış bir halde Demir’e, “Ben bir tek Yılmaz’ı sevdim. Elimde değil, kalbimin sahibi o. Vur, kır, öldür beni istediğini yap ama bunu değiştiremezsin, kalbimin sahibini değiştiremezsin”. diyor. Demir, ikinizin de mezarını kazırım sözleri ile cevap verse de Züleyha’yı kovuyor. Tabi Demir daha önce olduğu gibi Züleyha’nın oğlu Adnan’ı almasına izin vermiyor. Bu da Züleyha’yı gerçeği itiraf etmeye zorluyor. Züleyha Demir’e ‘o senin oğlun değil’ diyor. Demir duyduğu sözler karşısında öylece kalakalıyor.

Ayrıca Çukurova’ya gelecek sürpriz misafirler öyle şeyler söyleyecek ki yer yerinden oynayacak…

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Çukurova'da uykular kaçıyor! Hünkar ile Fekeli, olaylı gecenin ardından, yıllar sonra ilk defa karşılıklı konuşacak. Hakikate ve adalete bir kez olsun sırtını dönmeyen Fekeli, söyledikleri ve söylemedikleri ile Hünkar'ı soru işaretlerine boğacak. Devlet hastanesine yeni atanan Müjgan Doktor, Çukurova'da esen rüzgarların yönünü değiştirecek! Alzheimer hastalığı sebebiyle neredeyse tüm geçmişini unutan Haminne'nin zihninde çakan şimşekler ne diyecek? Sanayi Odası Başkanlığı'nı Demir'e kaptıran Yılmaz'ın yeni planları yenilgiyi zafere dönüştürebilecek mi?

YILMAZ GÖNLÜNÜ DOKTORA MI KAPTIRIYOR?

Adana’ya yen gelen doktor ile Yılmaz arasında bir yakınlık oluyor. Acaba Yılmaz ne yapacak. Yeni bölüm fragmanında bu konu ile ilgili Fekeli ile konuşan Yılmaz doktordan etkileniyor. Yaman ise Yılmaz’ı zor durma sokmak için planlar yapıyor adamlarını harekete geçiriyor.Zülehya ise Yılmaz geri dönmek isterken Yılmaz’dan istediği cevabı alamayınca büyük bir üzüntüye boğuluyor. Konakta ise atların kaçırılması sabırları taşırıyor. Yılmaz ile Yaman yeniden karşı karşıya geliyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 16. BÖLÜMDE NE OLDU?

Bölüme damga vuran olay ise Hünkâr’ın, kocasının katili Fekeli ile tokalaşması oldu. Hayırseverler Derneği Geleneksel Yardımlaşma Gecesi'ne 50 bilet alarak tek başına gelen Fekeli, tüm dikkatleri üzerine çekti. Gecenin ev sahibi Hünkâr ise, karışık duyguların pençesinde, kocasının katili Fekeli'nin elini havada bırakmadı ve onunla tokalaştı. Olaylı akşamın finalini ise Yılmaz yaptı! Züleyha'nın el emeği göz nuru, kanaviçede işlediği tavus kuşu motifli kırlent için açık artırmada en büyük teklifi Yılmaz verdi! Yüz liradan açılan kırlente 5 bin lira teklif etti! Demir Yaman'ın teklifi ise 200 lira idi.BİR

 BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 17. BÖLÜM BU AKŞAM YAYINLANACAK MI?

Dizilerin reklam anlaşması nedeniyle 3 haftadır yayınlanmayan Bir Zamanlar Çukurova dizisi bu akşam yeni bölümü ile ekranlara gelecek

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 10.BÖLÜM

Bir Zamanlar Çukurova'da artık yüzleşme zamanı! Demir, ezeli rakibi Yılmaz'ı hayatından çıkarmaya çalıştıkça, adını daha çok duymaya başlıyor. Çukurova'nın yeni 'bey'i olarak boy gösteren Yılmaz'ın ise tek amacı intikam! Gerçekler açığa çıkıyor! Züleyha, öldü sandığı Yılmaz'ı kanlı canlı karşısında görünce, herkesi şok edecek bir karar verecek! Bu gelişme ise herkesin hayatını yakından etkileyecek. 'Uhuletle ve suhuletle' ilerlemekten yana olan Fekeli, gözü dönen Yılmaz'ın yanlış bir şey yapmasından endişeleniyor. Hünkar'ın yeni planı ne? Oğlunun iyiliği için kurduğu tezgâhın, hayatlarını tehdit etmeye başladığını gören Hünkar, Yılmaz'ı tutamayacaklarının farkında! Demir'in ve soyadlarının zarar görmesinden korkup, yeni planlarla harekete geçiyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 9. BÖLÜM

Bir Zamanlar Çukurova'da heyecanın dozu giderek artıyor. Demir'in kolayca alt edebileceğini düşündüğü Yılmaz, Fekeli'nin gücü sayesinde Çukurova'da meydan okuyor. 'Demir Yaman, ateş olsa cürmü kadar yer yakar. Bundan sonra buradayım, geleceği varsa göreceği de var' diyen Yılmaz'ın, bir sonraki hamlesi tüm Çukurova'yı karıştıracak. Yılmaz'ın arkasında, ezeli düşmanları Fekeli'nin olduğunu öğrenen Yaman ailesi, kendilerine savaş açan Fekeli ve Yılmaz'ı durdurabilecek mi? Bebeğinin acısıyla yüreği yanan Züleyha, oğlunu kaçıranın kim olduğunu öğrenince işler çığırından çıkacak ve Çukurova'da adeta yer yerinden oynayacak!

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 8. BÖLÜM

Demir ile Yılmaz'ın mücadelesi alev alıyor! Yılmaz'ı ırgatların sakladığından şüphelenen Demir, huğları acımasızca yaktırıyor. Gözü dönmüş oğlunu izleyen Hünkar, yaptıklarından pişman oluyor. Peki, bu pişmanlık hangi değişikliklere gebe olacak? Yaman ailesi yüzünden 20 sene mapus yatan Fekeli'nin Adana'ya dönüşü ise bu bölümle anlam bulmaya başlayacak! ''Bu altın kafesi değil, özgürlüğümü istiyorum ben" diyen Züleyha'nın aklından ne geçiyor? Yeni bölümde yer yerinden fena oynayacak.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 7. BÖLÜM

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 7. son bölümünde kartlar yeniden karılıyor, Yılmaz ve Fekeli taşları yerinden oynatmaya geliyor. Şermin ve Saniye'nin korkunç planı yüzünden acilen doğuma alınan Züleyha, oğlunun ilk çığlığıyla dünyaya tutunuyor. Züleyha ve oğlu ile artık 'masal gibi bir hayat' yaşayacaklarını umut eden Demir'i ise tatsız bir sürpriz bekliyor. İntikam ateşiyle yanan Yılmaz artık yalnız değil. Yanında hikayenin tüm seyrini değiştirecek olan Fekeli de var. Peki, Fekeli'nin döndüğünü gören Hünkar nasıl bir önlem alacak?

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 6. BÖLÜM

Bir Zamanlar Çukurova'da Yılmaz'ın öldüğünü zanneden Züleyha, sevdiği adam için dua ederken aftan yararlanan Yılmaz cezaevinden çıkıp Demir'den intikam almak istiyor. Züleyha ile evlenen Demir'in, Yılmaz'a duyduğu öfkenin nedeni ise belli oldu! Demir'in Züleyha ve Yılmaz gerçeğini bilerek evlendiği ortaya çıktı. Şimdi merak edilen ise bebekle ilgili gerçeği öğrenip öğrenmeyeceği… Yeni bölümde Bir Zamanlar Çukurova'da tüm dengeleri değiştirecek olan Ali Fekeli ortaya çıkıyor. Hangi tarafta olacağı merak edilen Fekeli, yeni bölüme adeta damgasını vuracak.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 5. BÖLÜM

Bir Zamanlar Çukurova'da heyecan iyice artıyor. Züleyha'ya rüya gibi bir hayat bahşettiğini düşünerek karşısında mutlu bir kadın görmek isteyen Demir, onun buğulu gözlerini gördükçe çılgına dönecek! Aklı fikri Yılmaz'da olan Züleyha, bulduğu ilk fırsatta çiftliği terk ediyor. Züleyha'nın konakta yokluğunu fark eden Demir ise adeta ateş püskürüyor! Artık sabrını koruyamayan Demir'in, Züleyha'ya el kaldıracak kadar gözü dönecek ve Züleyha'nın kaçışı, Demir'in hiç bilinmeyen yönlerini ortaya çıkartacak. Hünkar, bu yaşananlardan çok tedirgin. İçine düştüğü durumdan hem korkuyor hem de endişeleniyor. Bir sonraki adımını nasıl atacak? Hem Züleyha'sına kavuşmak, hem de Demir ve Hünkar'dan hesap sormak için hapisten kaçan Yılmaz gördüğü manzara karşısında ne yapacak? Züleyha için elini yeniden kana bulayacak mı?

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 4. BÖLÜM

Bir tren yolculuğuyla başlayan Adana hikayesi, Züleyha için artık daha da dayanılmaz bir hale geldi. Yılmaz'a ihanet etmektense ölmeyi tercih eden Züleyha, işlerin daha da zorlaştığının farkında! İlk bölümden itibaren herkesi ekran başına kilitleyen dizinin yeni bölümünde, heyecan daha da artıyor. Geçmiş, gün yüzüne çıkarken, mücadele de yeniden başlıyor. Hünkar'ın ihbarıyla yakalanan Yılmaz'ın hapse girmesi, Yaman Çiftliği'nde her şeyi tamamen değiştirdi. Züleyha, Yılmaz'ın hayatına karşılık Demir ile nikah masasına oturacak mı? Yoksa hem kendisi, hem bebeği, hem de Yılmaz için ölümü mü seçecek?

HİKAYE

1970'li yıllarda, İstanbul'da evlenmeye hazırlanan iki gencin başına hiç hesaba katmadıkları bir olay gelir. Kader bu çifti, Adana'da Çukurova'nın uçsuz bucaksız coğrafyasına bırakıverir. Her şeye rağmen aşklarını yaşamaya kararlı bu çiftin kaderi, çiftliklerinde çalıştıkları Yaman ailesiyle tanıştıktan sonra sonsuza kadar değişir.

KADROSU

Vahide Perçin (Hünkar Yaman), Uğur Güneş (Yılmaz), Murat Ünalmış (Demir Yaman), Hilal Altınbilek (Züleyha), Bülent Polat (Gaffur), Turgay Aydın (Sabahattin), Selin Yeninci (Saniye), Sibel Taşçıoğlu (Şermin), Selin Genç (Gülten), Polen Emre (Fadik), Mustafa Açılan (Veli) ve Serpil Tamur (Haminne)

HİLAL ALTINBİLEK KİMDİR VE KAÇ YAŞINDA?

Hilal Altınbilek, 21 Ocak 1991 tarihinde İzmir'dehayata gözlerini açmıştır. İlkokul'dan itibaren tiyatro ile ilgilendi. 2009 ve 2010 yıllarında Müjdat Gezen Sanat Merkezi (MSM) Actor Studio'da oyunculuk eğitimi aldı. Ayrıca Çağdaş drama topluluğundan ve Ali Haydar Elçığ'dan oyunculuk eğitimi aldı.

2011 yılında "Derin Sular" adlı dizide Şükrü Özyıldız ile başrolde oynadı.

Hilal Altınbilek,2013 yılında "Karagül" dizisinde Ece Uslu, Yavuz Bingöl ve Mesut Akusta ile başrolleri paylaştı.

CANLANDIRDIĞI KARAKTER

Talihin olanca güzelliği verip birazcık şansı ve kısmeti esirgediği, mütevazı, iyi niyetli ama gerektiğinde kararlı, inatçı olabilen, zeki bir genç kız. Parada pulda gözü olmayan Züleyha'nın en büyük hayali Yılmaz'la evlenip yuva kurmak ve mutlu olmak. Ama bir gün üvey abisi Züleyha'nın hayatını mahvedecek bir adım atar. Bu adımla darmadağın olan Züleyha'nın tek çaresi Yılmaz'la birlikte Adana'ya kaçmaktır. Ama kader Züleyha'yı sınamaktan vazgeçmeyecek, onu ölümden daha zor kararlar vermek zorunda bırakacaktır.

HİLAL ALTINBİLEK FİLMLERİ VE DİZİLERİ

2011 - Derin Sular(dizi)

2013 - 2014 -Karagül (dizi)

2018 Bir Zamanlar Çukurova

ÖZEL BİLGİLERİ

Eğitim: Müjdat Gezen Sanat Merkezi Oyunculuk Eğitimi

Kilo: 50

Boyu: 1.68

Saç Rengi: Kumral

Göz Rengi: Yeşil

 

Bir Zamanlar Çukurova 24.bölüm izle! Züleyha ile Müjgan kaza yapıyor! ile ilgili etiketler canlı izle ATV Bir Zamanlar Çukurova
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.