Bir Zamanlar Çukurova 131. Bölüm Fragmanı | Artık tek aile!

Bir Zamanlar Çukurova 131. bölüm fragmanı yayınlandı. Perşembe akşamlarının en çok izlenen dizisinin gelecek bölümü merakla bekleniyordu. İşte Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı...

Perşembe akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova 131. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki gelecek hafta neler olacak? İşte Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı....

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 131. BÖLÜM FRAGMANI

Bir Zamanlar Çukurova Son Bölümde Neler Oldu?

Züleyha konağın mühürlenmesi ve Kerem Ali'nin kaçırılmasının şokunu yaşarken, Hakan yaptığı hamle ile Müjdat ve birlikte çalıştığı kişileri jandarmaya yakalatır. Züleyha, Hakan'ın Kerem Ali'yi kurtarmasına rağmen ikna olmaz.

Bir Zamanlar Çukurova 131. Bölüm Fragmanı | Artık tek aile!

Fikret, Hakan'la yüzleşip hala kendisine tam anlamıyla güvenmediğini söylerken; Abdülkadir, Betül ve Çolak üçgeninde işler iyice karışır. Züleyha, sırlarını bir türlü açıklamayan Hakan'la yüzleşir ve Hakan tüm gerçekleri anlatmaya karar verir.

 

 

Bir Zamanlar Çukurova 131. Bölüm Fragmanı | Artık tek aile! ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Çukurova fragman
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.