Bir Zamanlar Çukurova 128. Bölüm Fragmanı | Defol Hayatımdan!

Perşembe akşamlarının en çok izlenen yapımı Bir Zamanlar Çukurova 128. bölüm fragmanı yayınlandı. ATV ekranlarında yayınlanan dizinin son bölümünün ardından izleyiciler Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı.

Bir Zamanlar Çukurova 128. bölüm fragmanı yayınlandı. Perşembe akşamlarının reyting rekortmeni dizisinin yeni bölüm fragmanında Züleyha gerçekleri öğrendi.

Bir Zamanlar Çukurova Son Bölümde Neler Oldu?

Fikret konağa sağ salim dönünce başta Züleyha olmak üzere herkes çok sevinir. Fikret, Hakan Gümüşoğlu'yla ilgili bilgi bulamadığını söyleyerek Hakan'ın sırrını açık etmez ve hayatını Mehmet Kara'ya borçlu olduğunu açıklar.

ATV Bir Zamanlar Çukurova son bölüm full izle! Bir Zamanlar Çukurova 126.  bölüm izle!

ZÜLEYHA VE HAKAN'IN EVLİLİK KARARI

Hakan'la ilgili kararını veren Züleyha, Hakan'la konuşur ve bir an önce evlenmeye karar verirler. Züleyha, 15 günlük bir Avrupa deniz turu bulur ve çocukları da yanına alıp Hakan'la açık denizde evlenmeyi planlar. Hakan bu plana çok mutlu olur ancak iki gün sonra kalkacak gemiye binmek konusunda endişeleri vardır…

 

Bir Zamanlar Çukurova 128. Bölüm Fragmanı | Defol Hayatımdan! ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Çukurova fragman
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.