Bir Zaman Çukurova ne zaman final yapıyor? Bir Zaman Çukurova 4. sezon olacak mı?

6 Mayıs akşamında 95. bölümü ile ekranlara gelen Bir Zaman Çukurova’nın ne zaman final yapacağı konusu kesinleşti. Büyük ayrılıkların yaşandığı Bir Zamanlar Çukurova dizisinde hayranların merak ettiği konulardan birisi de sezon finali oldu. Bir Zamanlar Çukurova ne zaman final yapıyor?

ATV ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Bir Zamanlar Çukurova, ayrılıklara rağmen eski tadı ile halen izleyiciden tam not almayı başarıyor. 95. bölümü ile ekranlara gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Demir ile Ümit’in kavgası sonrasında Fekeli’nin öfkesi iyice artıyor.

Züleyha’da yıllar öncesinde Yılmaz için düştüğü duruma bu sefer de Demir için düşecek mi hadisesi ile izleyiciyi oldukça meraklandırıyor. Dizinin ilk sezonunda Yılmaz, jandarma tarafından hapse götürülürken arkasından koşan Züleyha’nın çığlıkları Bir Zamanlar Çukurova’ya damga vurmuş ve takipçileri gözyaşlarına boğmuştu.

Bir Zaman Çukurova ne zaman final yapıyor? Bir Zaman Çukurova 4. sezon olacak mı?

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 4. SEZON OLACAK MI?

Perşembe akşamlarının vazgeçilmezlerinden biri olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin final yapmayacağı ve 4. sezonda yoluna devam edeceği kesinleşti. İzleyici bu haberle rahat bir nefes alırken sezon finali konusu da belirginlik kazandı.

ATV’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 10 Haziran Perşembe akşamında yayınlanacak 100. bölümle sezon finali yapacak. Dizinin 4. sezonunun ise 2021 yılının Eylül ayının sonlarında başlaması beklenmekte.

Bir Zaman Çukurova ne zaman final yapıyor? Bir Zaman Çukurova 4. sezon olacak mı? ile ilgili etiketler bir zaman çukurova Bir Zaman Çukurova final Bir Zaman Çukurova sezon finali Bir Zaman Çukurova 4. sezon
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.