Bir yıllık evlilikte mutsuz son! Ezgi Avcı ile Nemanja Drusiric boşandı

Miss Turkey 2013 üçüncüsü, Survivor'un eski yarışmacılarından ve sunucu Ezgi Avcı, geçen yıl evlendiği Karadağlı basketbolcu Nemanja Drusiric’le bir yıllık evliliğini sonlandırdı. Tescilli güzel ile bir yıllık eşi beş dakikada boşandı.

Türkiye'nin eski taçlı güzellerinden Ezgi Avcı, geçtiğimiz haftalarda İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurarak Nemanja Drusiric’e “şiddetli geçimsizlik nedeniyle anlaşmalı boşanma” davası açtı.

Bir yıllık evlilikte mutsuz son! Ezgi Avcı ile Nemanja Drusiric boşandı


DAVAYA BİRLİKTE KATILDILAR

Hürriyet'te yer alan habere göre; Eşiyle aralarında fikri uyuşmazlıklar yaşandığını dilekçesinde belirten eski güzel, bu birlikteliklerinden çocuklarının olmadığını ve boşanma konusunda anlaşmaya vardıklarını belirtti. Davaya beraber katılan ikili, boşanmalarına karar verilmesini talep etti.

DAVA 5 DAKİKA SÜRDÜ

Yaklaşık 5 dakika süren davada kararını açıklayan mahkeme, Avcı ile eşinin boşanmasına karar verdi. Mahkeme, çiftin sundukları boşanma protokolüne göre davalı eş Nemanja Drusiric’in boşandığı eşi Ezgi Avcı’ya 10 bin Euro ödemesine hükmetti.

 

Bir yıllık evlilikte mutsuz son! Ezgi Avcı ile Nemanja Drusiric boşandı ile ilgili etiketler mahkeme Nemanja Drusiric Ezgi Avcı boşanma davası
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.