Bir Umut Yeter'de Yılmaz Karabey kimdir? Tolga Sayışman kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı?

Tanıtımı yayınlanan Bir Umut yeter dizisi bu sezon Kanal D izleyicileri ile buluşacak. Tolgahan Sayışman, Esra Bilgiç Töre ve Hazal Subaşı'nın başrolde yer aldığı dizinin ilk görüntüleri acıyla yoğrulan bir hikayeyi izleyeceğimizi gösteriyor. Bir Umut Yeter'de Yılmaz Karabey kimdir? Tolga Sayışman kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Kanal D'nin yeni sezona bomba gibi hazırlandığı dizisi Bir Umut Yeter'in başrolleri arasında tecrübeli oyuncu Tolgahan Sayışman da bulunuyor. Dizide Yılmaz Karabey karakterine hayat verecek oyuncu hazırlıklara başladı. Bir Umut Yeter'de Yılmaz Karabey kimdir? Tolga Sayışman kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı? Yeni dizi, başrol karakteri ve ünlü oyuncu hakkındaki bilgileri bu haberde topladık.

Bir Umut Yeter'de Yılmaz Karabey kimdir? Tolga Sayışman kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı?

Kanal D'nin MF yapım imzalı yeni dizisi 'Bir Umut Yeter'de Tolgahan Sayışman da bulunuyor. Sayışman, "Yılmaz Karabey" karakterine hayat verecek.

 TOLGAHAN SAYIŞMAN
Yılmaz Karabey
Hakkari’de 6 askerini şehit vermiş, kendisi de vurulmasına ve ölümcül yaralar almasına rağmen hayata bir şekilde tutunmuş onurlu, vicdanlı ve hakkaniyetli bir gazi! İnsanlardan uzak, sade, sakin ve huzurlu bir hayat isteği onu kimsenin yaşamadığı ücra bir adadaki deniz fenerinin bekçisi olmaya kadar götürür. Fenerin bulunduğu kasabada yaşayan Elif’le tanışıp kısa sürede evlenmeye karar veren Yılmaz’ın fırtınalı bir gecede karaya vuran bir kayıktan çıkan bebeği evlat diye bağrına basmasıyla gelişen olaylar, hayatının kalan bölümünü kurşun yarası kadar acı veren bir vicdan muhasebesiyle geçirmesine neden olur.

Bir Umut Yeter'de Yılmaz Karabey kimdir? Tolga Sayışman kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı? - Resim : 2

TOLGAHAN SAYIŞMAN KİMDİR?
Tolgahan Sayışman tam adı ile Turgut Tolgahan Sayışman 17 Aralık 1981, İstanbul doğumlu Türk televizyon ve sinema oyuncusu ve modeldir.

Bir Umut Yeter'de Yılmaz Karabey kimdir? Tolga Sayışman kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı? - Resim : 3

Hayatı
Kadıköy İntaş Lisesi ve Doğuş Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olmuştur. 2005 yılında Türkiye'yi temsilen Güney Kore'de gerçekleşen uluslararası erkek güzellik yarışması Manhunt International'da dünya birincisi seçildi. Ekoldrama ve Ayla Algan'dan uzun süre oyunculuk eğitimi aldı. Ardından Esir Kalpler adlı dizide yer aldı. Top Model yarışmasındaki sunuculuğu ile başarılı bir performans sergileyen oyuncu, daha sonra Maçolar, Dicle, Hepsi 1 ve Acemi Cadı dizilerinde de oyuncu olarak yer aldı. 24 Ekim 2008'de başrollerini Fahriye Evcen'le paylaştığı Aşk Tutulması adlı sinema filminde oynadı. İzlenme rekorları kıran Elveda Rumeli adlı dizide Mustafa rolünü canlandırmıştır. 6 Kasım'da vizyona giren Aşk Geliyorum Demez adlı filmde Bergüzar Korel ile başrol oynadı. Kavak Yelleri isimli gençlik dizisinde konuk oyuncu olarak yer almıştır. Kendisi aynı zamanda Eylül 2010 yılında başlayan ve 2014 yılına kadar devam eden, FOX TV'de yayınlanmış Lale Devri adlı dizide başrolde, Çınar rolünde oynamıştır. 2014'te vizyona giren ve başrollerini Saadet Işıl Aksoy'la paylaştığı Sürgün adlı filminde rol aldı. Şubat 2015 yılında Show TV'de başlayan Asla Vazgeçmem dizisinde Yiğit Kozan karakterini canlandırmıştır ve dizi Ekim 2016'da final yapmıştır. Asla Vazgeçmem dizisinde başrolü Amine Gülşe ile paylaşmıştır. Şu anda Star TV'de yayınlanan Siyah İnci dizisinde Kenan Çelebi rolünü oynamaktadır ve başrolü Hande Erçel ile paylaşmaktadır.

Bir Umut Yeter'de Yılmaz Karabey kimdir? Tolga Sayışman kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı? - Resim : 4

Filmografi
Türkiye Türkiye 2006 Acemi Cadı Konuk oyuncu; televizyon dizisi
Türkiye Türkiye 2006 Esir Kalpler Levent Ertekin Yardımcı oyuncu; Kanal: Kanal D; televizyon dizisi
Türkiye Türkiye 2006 Maçolar (dizi) Tuncay Başrol oyuncusu; televizyon dizisi
Türkiye Türkiye 2007 Dicle Ferhat Oyuncu; televizyon dizisi
Türkiye Türkiye 2007 - 2009 Elveda Rumeli Namık/Mustafa Başrol oyuncusu; Kanal: atv; televizyon dizisi
Türkiye Türkiye 2007 Hepsi1 Ali Koş Oyuncu; Kanal: Show TV, ATV; televizyon dizisi
Türkiye Türkiye 2008 Aşk Tutulması Uğur Başrol oyuncusu; sinema filmi
Türkiye Türkiye 2009 Kavak Yelleri Konuk oyuncu; Kanal: Kanal D; televizyon dizisi
Türkiye Türkiye 2009 Aşk Geliyorum Demez Ali Başrol oyuncusu; sinema filmi
Türkiye Türkiye 2010 - 2014 Lale Devri Çınar Ilgaz Başrol oyuncusu; Kanal: FOX TV; televizyon dizisi
Türkiye Türkiye 2014 Sürgün Sedat Başrol oyuncusu; sinema filmi
Türkiye Türkiye 2015 - 2016 Asla Vazgeçmem Yiğit Kozan Başrol oyuncusu; Kanal: Show TV; televizyon dizisi
Türkiye Türkiye 2016 Bizans Oyunları Prens Adonis Sinema filmi
Türkiye Türkiye 2017 - 2018 Siyah İnci Kenan

Ödüller
2011 Altın Çınar Ödülleri Altın Çınar Uluslararası Başarı Ödülü Lale Devri

 

'BİR UMUT YETER' DİZİSİ

Dizide Tolgahan Sayışman, Esra Bilgiç Töre, Hazal Subaşı ve Serhat Tutumluer’e; Cem Uçan, Yağmur Özbasmacı Mermer, Feyza Civelek, Irman Örnek, Selahattin Paşalı, Serpil Gül, Yiğit Tuncay, Özlem Başkaya, Burak Çimen, Nihan Büyükağaç, Hamdi Alp ve konuk oyuncu Alper Saldıran eşlik edecek.

Umuda yolculuk…

Derya (Esra Bilgiç Töre) ile Elif (Hazal Subaşı)’nın mucizevi bir tesadüfle keşisen hayatları, beklenmedik olayların ardı ardına yaşanmasına sebep olurken arada masum küçük Umut ve hayata küsen Yılmaz (Tolgahan Sayışman) olacak.

Hikayesiyle izleyenleri derinden etkileyecek dizinin genel hikayesi ve künyesi ise şöyle:

Elif ile Derya’nın mucizevi bir tesadüfle kesişen hayatları, beklenmedik olayların ardı ardına yaşanmasına neden olurken, arada kalan; günahsız, masum, küçük Umut ve geçmişte yaşadıklarıyla hayata küsen Yılmaz’dır…

Askerlikten malulen emekli olan Yılmaz, Köyceğiz’in ıssız bir adasında bulunan deniz fenerini kendine sığınak olarak seçtiğinde, yeni ve yalnız bir hayata başladığını düşünüyor ama yanılıyordur.

Hayattan fazla beklentisi olmayan Yılmaz’ı Köyceğiz’e bağlayan ilk şey Elif’in hayat sevinci olmuştur. Elif’le aşık olmadan evlenip hayata tutunma kararı aldığında ise yeni ailelerinin tek eksiğinin bir bebek olduğunu biliyordur. Ancak Elif’in peş peşe bebeklerini kaybetmesi, ikisini de perişan eder... Ta ki Elif’in cansız bir bebek dünyaya getirdiğinin ertesi sabahı, dalgaların kıyıya savurduğu küçük bir kayıktan gelen bebek çığlığının denizin tüm sessizliğini bozmasına kadar…

Elif, bebeği Allah tarafından bir hediye olarak görürken, Yılmaz bunun yanlış olduğunu biliyordur. Elif’in bebeği emzirmesiyle bebeğin ağlaması dursa da yıllar boyu sürecek bir vicdan azabı başlayacaktır.

Bu tesadüf; Yılmaz, Elif ve kaybolan çocuğunu arayan Derya arasında beklenmedik gelişmelere neden olacak ve herkesin hayatını derinlemesine etkileyecektir.

Yapım: MF Yapım

Yapımcı: Faruk Bayhan

Öykü ve Senaryo: Melis Civelek

Yönetmen: Yusuf Pirhasan

Oyuncular : Tolgahan Sayışman (Yılmaz Karabey), Esra Bilgiç Töre (Derya Akar), Hazal Subaşı (Elif Karabey), Serhat Tutumluer (Kenan Akar), Cem Uçan (Taner), Yağmur Özbasmacı Mermer (Dilek Akar), Feyza Civelek (Damla Akar), Irman Örnek (Öznur), Selahattin Paşalı (Arda Özkan), Serpil Gül (Hacer Özkan), Yiğit Tuncay(Yiğit), Özlem Başkaya (Fadime), Burak Çimen (Tuncer), Nihan Büyükağaç (Nihan), Hamdi Alp (Salih), konuk oyuncu Alper Saldıran (Toprak)

 

 

 

Bir Umut Yeter'de Yılmaz Karabey kimdir? Tolga Sayışman kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı? ile ilgili etiketler Tolgahan Sayışman kanald bir umut yeter yılmaz karabey kimdir kaç yaşında hangi dizilerde oynadı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.