Bir Umut Yeter Derya kimdir? Esra Bilgiç Töre kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı?

Çekim hazırlıklarına başlanan, Kanal D'nin yeni dizisi 'Bir Umut Yeter'in oyuncu kadrosu belli oldu. Tolgahan Sayışman, Esra Bilgiç Töre ve Hazal Subaşı'nın başrolleri paylaşacağı dizide 'Derya' karakterine hayat verecek olan Esra Bilgiç Töre'nin kim olduğu merak edilen konular arasında. Peki, Esra Bilgiç Töre kimdir? Kaç yaşında? Hangi dizilerde rol aldı? Tüm detaylarıyla haberimizde...

Kanal D'nin yeni projelerinden, MF yapım imzalı 'Bir Umut Yeter' dizisinin oyuncu kadrosU belli oldu. İzleyiciler tarafından, 'Bir Umut Yeter' dizisinde 'Derya' karakterini canlandıracak olan Esra Bilgiç Töre'nin kim olduğu, kaç yaşında olduğu ve hangi dizilerden oynadığı araştırılan konular arasında. Peki, Esra Bilgiç Töre kimdir? Kaç yaşında? Hangi dizilerde rol aldı? Tüm detaylarıyla haberimizde...

Bir Umut Yeter Derya kimdir? Esra Bilgiç Töre kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı?

ESRA BİLGİÇ TÖRE KİMDİR?

Esra Bilgiç, 14 Ekim 1992 tarihinde Ankara'da doğmuştur.

177 cm boyunda olan Esra Bilgiç Hacette Üniversitesi Arkeoloji bölümü ve Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde eğitim aldı.

Esra Bilgiç' in ilk televizyon deneyimi "Diriliş: Ertuğrul Gazi" adlı dizide Ertuğrul Gazi'yi canlandıran Engin Altan Düzyatan'ın eşi rolünde Halime Hatun karakterini canlandırdı. Dizi için at binme dersleri aldı.

8 Aralık 2014 tarihinde TRT 1'de başlayan "Diriliş: Ertuğrul Gazi" adlı dizide Engin Altan Düzyatan Ertuğrul Gazi'yi canlandırırken Esra Bilgiç, Halime Hatun karakterini canlandırdı.

Diğer rollerde ise Kaan Taşaner, Didem Balçın, Serdar Gökhan, Hülya Darcan, Levent Öktem, Hakan Vanlı, Serdar Deniz, Turgut Tunçalp, Mehmet Çevik, Cavit Çetin Güner, Hande Subaşı ve Osman Soykut gibi isimler rol aldı.

FİLMLERİ VE DİZİLERİ

2014 - Diriliş: Ertuğrul Gazi (Halime Hatun)(Dizi)

DERYA AKAR KARAKTERİNE CAN VERECEK

Küçük yaşta annesini kaybeden, varlıklı bir ailede babası tarafından büyütülen Derya, konservatuarın sinema bölümünde okurken tanıştığı Doğulu bir aşiretin oğluna aşık olur. Babasının bu ilişkiyi onaylamaması Derya’yı durdurmaz ve tüm ailesini karşısına almak pahasına aşkının peşinden giderek Toprak’la evlenir. Oğulları Deniz’in doğumundan kısa süre sonra, Toprak’la birlikte başta babası ve özlemini çektiği ailesi ile olan ilişkisini düzeltip buzları eritmek üzere yaşadığı kasabaya gider. Ancak hiç beklenmedik bir gelişme, oğlu ile sevdiği adamın fırtınalı bir gecede denizde kaybolmasına neden olur. Evlat acısı içinde yanan acılı anne yıllar sonra ölen oğlunun yaşadığını öğrenecek ancak bu sefer de öz oğluna kendini anne olarak kabul ettirme çabası içinde savrulacaktır.

'BİR UMUT YETER' DİZİSİ

Dizide Tolgahan Sayışman, Esra Bilgiç Töre, Hazal Subaşı ve Serhat Tutumluer’e; Cem Uçan, Yağmur Özbasmacı Mermer, Feyza Civelek, Irman Örnek, Selahattin Paşalı, Serpil Gül, Yiğit Tuncay, Özlem Başkaya, Burak Çimen, Nihan Büyükağaç, Hamdi Alp ve konuk oyuncu Alper Saldıran eşlik edecek.

Umuda yolculuk…

Derya (Esra Bilgiç Töre) ile Elif (Hazal Subaşı)’nın mucizevi bir tesadüfle keşisen hayatları, beklenmedik olayların ardı ardına yaşanmasına sebep olurken arada masum küçük Umut ve hayata küsen Yılmaz (Tolgahan Sayışman) olacak.

Hikayesiyle izleyenleri derinden etkileyecek dizinin genel hikayesi ve künyesi ise şöyle:

Elif ile Derya’nın mucizevi bir tesadüfle kesişen hayatları, beklenmedik olayların ardı ardına yaşanmasına neden olurken, arada kalan; günahsız, masum, küçük Umut ve geçmişte yaşadıklarıyla hayata küsen Yılmaz’dır…

Askerlikten malulen emekli olan Yılmaz, Köyceğiz’in ıssız bir adasında bulunan deniz fenerini kendine sığınak olarak seçtiğinde, yeni ve yalnız bir hayata başladığını düşünüyor ama yanılıyordur.

Hayattan fazla beklentisi olmayan Yılmaz’ı Köyceğiz’e bağlayan ilk şey Elif’in hayat sevinci olmuştur. Elif’le aşık olmadan evlenip hayata tutunma kararı aldığında ise yeni ailelerinin tek eksiğinin bir bebek olduğunu biliyordur. Ancak Elif’in peş peşe bebeklerini kaybetmesi, ikisini de perişan eder... Ta ki Elif’in cansız bir bebek dünyaya getirdiğinin ertesi sabahı, dalgaların kıyıya savurduğu küçük bir kayıktan gelen bebek çığlığının denizin tüm sessizliğini bozmasına kadar…

Elif, bebeği Allah tarafından bir hediye olarak görürken, Yılmaz bunun yanlış olduğunu biliyordur. Elif’in bebeği emzirmesiyle bebeğin ağlaması dursa da yıllar boyu sürecek bir vicdan azabı başlayacaktır.

Bu tesadüf; Yılmaz, Elif ve kaybolan çocuğunu arayan Derya arasında beklenmedik gelişmelere neden olacak ve herkesin hayatını derinlemesine etkileyecektir.

Yapım: MF Yapım

Yapımcı: Faruk Bayhan

Öykü ve Senaryo: Melis Civelek

Yönetmen: Yusuf Pirhasan

Oyuncular : Tolgahan Sayışman (Yılmaz Karabey), Esra Bilgiç Töre (Derya Akar), Hazal Subaşı (Elif Karabey), Serhat Tutumluer (Kenan Akar), Cem Uçan (Taner), Yağmur Özbasmacı Mermer (Dilek Akar), Feyza Civelek (Damla Akar), Irman Örnek (Öznur), Selahattin Paşalı (Arda Özkan), Serpil Gül (Hacer Özkan), Yiğit Tuncay(Yiğit), Özlem Başkaya (Fadime), Burak Çimen (Tuncer), Nihan Büyükağaç (Nihan), Hamdi Alp (Salih), konuk oyuncu Alper Saldıran (Toprak)

HALİME HATUN'UN ÖLÜM SAHNESİ SOSYAL MEDYAYI KARIŞTIRMIŞTI

Reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul'dakiHalime Hatun'un ölüm sahnesi sosyal medyayı karıştırdı. Büyük tartışmalara neden olan sahne sonrasıHalime Hatun'u oynayan Esra Bilgiç'in neden diziden çıkarıldığı ise merak konusu oldu.

Diriliş Ertuğrul'da Osman Bey'in doğumuyla vefat edenHalime Hatun'un yaklaşık 23 yıl erken vefat etmesi izleyiciyi şaşırttı. Bu tarihe uymayan ani gelişme vatandaştan tepki görürken oyuncudan da açıklama geldi

Oyuncu Esra Bilgiç, sosyal medya hesabından izleyicisine veda mesajı yayınladı. Bilgiç severek oynadığını belirtirken yeni sezon senaryosunun değiştiğini ifade etti.

İşte o açıklama:

''Bugün aldığım ve eminim almaya devam edeceğim sayısız sevgi dolu mesaja bir cevap niteliğinde duygularımı sizinle paylaşmak istiyorum. Dört senemi dolu dolu geçirdiğim her sahnesini çok severek ve çok büyük bir istekle oynadığım Halime Sultan karakterine, yeni sezon hikayesinin değiştirilecek olması sebebiyle son verdik. Beni böylesine sevdiğiniz ve sahiplendiğiniz için, en başından bugüne kadar ailenizden, evinizden biri gibi gördüğünüz için size minnettarım. Sevgili yapımcı ve senaristimiz Mehmet Bozdağ ve yönetmenimiz Metin Günay’a teşekkür ederim. Ve tabiki bu işin bana kazandırdığı canım dostlarım, Hülya ablam, Altan , Ezgi’m, Ayberk abim , Burçin, Yaman’ım , Nurettin abi , Cengiz, Kaan, Murat abi, Celal, Edip , Hakan , Batuhan, Gökhan.. yönetmenlerim Ahmet ve Fethi , Görüntü Yönetmenim Ömer abi.. Çalışkan dostum Begüm’üm, temiz kalplim Büşra’m, Hazal, Aydın, Halil, Ömer ... canım sanat ekibim Levent ,Ecem , Tekin makyaj ekibim Busem Feridem ve Sevtap abla.. Kostüm Nildağ, Elif ,Nazlıcan, Seda .. Bizimle terleyen emekçi Set ekibimiz Okan, Semih .. Canım Reji Gülenim ve Tolga .. beni gönülden seven tüm fan hesaplarım ve daha sayamadığım buraya sığamayacak onlarca isim. Sizi çok sevdiğimi biliyorsunuz. Yolunuz açık olsun, ayağınıza taş değmesin. Ertuğrul Bey , Hayme Ana, Gündüz’üm, Savcı’m ve Osman’ım size emanet.''

 

 

Bir Umut Yeter Derya kimdir? Esra Bilgiç Töre kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı? ile ilgili etiketler Esra Bilgiç Töre kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.