"Bir tanem, deli gibi severim seni ben"

Bir süredir Defne Samyeli ile aşk yaşadığı haberleriyle günceme gelen fakat konu hakkında açıklamada bulunmayan Cem Yılmaz, sevgilisine İbrahim Tatlıses'in 'Birtanem' şarkısıyla aşkını haykırdı.

Arkadaşlarıyla Akatlar'da bulunan bir restoranda yemek yemeye gelen ikili, mekana Yılmaz'ın sarı renkteki cipiyle geldi. Yemek sonrası muhabirlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan çiçeği burnunda çift, kaçmak yerine objektiflere poz verdi.

"DELİ GİBİ SEVERİM SENİ BEN"

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, gazetecilerin "Hayırlı olsun ilişkiniz" sözlerine İmparator İbrahim Tatlıses'in "Birtanem" şarkısıyla karşılık verdi. Yılmaz, "Bir tanem, deli gibi severim seni ben. Gözüm gibi severim seni ben. Bu başıma taç ederim bir tanem" derken, Samyeli ise sadece gülümsemekle yetindi.

 AŞKLARI BELGELENDİ

Ünlü komedyen, Samyeli ile Mercedes marka lüks cipine atlayıp yakın dostu Ozan Güven'in evine geçti. Günlerdir ilişkileriyle ilgili soruları geçiştiren çiftin aşkı böylece belgelenmiş oldu.

 

"Bir tanem, deli gibi severim seni ben" ile ilgili etiketler Cem Yılmaz Defne Samyeli
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.