Bir sene arayla Kamil Koç'ta aynı manzara!

Balıkesir'e 30 kilometre uzaklıkta bulunan Gökçeyazı Mahallesinde Kamil Koç firmasına ait otobüste yangın çıktı. 2'si mürettebat 34 yolcunun bulunduğu otobüste 5 kişi yanarak can verirken, 15 kişi de yaralandı. Kamil Koç'un geçen yıl 14 Temmuz tarihinde de aynı şekilde aracı yanmıştı.

Balıkesir'in Gökçeyazı kırsalında Kamil Koç'a ait yolcu otobüsünde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Otobüs yangınına, polis ekipleri, 112 ambulansları ve Balıkesir Büyükşehir Belediye itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangın söndürüldü.

 ÖLENLERDEN 2'Sİ ÇOCUK

Yangında 2'si çocuk 5 kişi hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı. Balıkesir Valisi, yaralıların hastaneye kaldırıldığını ve durumlarının ağır olmadığını açıkladı. 

 DERS ALMADILAR

Geçen yıl 14 Temmuz'da da Balıkesir'den, İzmir'e giden Kamil Koç'a ait otobüs, çevre yolunun 5’inci kilometresinde alev almıştı. Kazada ölen ya da yaralanan olmamıştı.

Geçen yılki yangından kareler:

Bir sene arayla Kamil Koç'ta aynı manzara!

Bir sene arayla Kamil Koç'ta aynı manzara! - Resim : 2

 

 

 

Bir sene arayla Kamil Koç'ta aynı manzara! ile ilgili etiketler İzmir Balıkesir yangın
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.