Bir Şansım Olsa programı kurgu mu? Show Tv'de yayınlanan Bir Şansım Olsa gerçek mi? Sunucusu kim?

Show Tv'de Cumartesi günleri yayınlanan ve sunuculuğunu Ayşegül Günay'ın yaptığı Bir Şansı Olsa programı kurgu mu merak ediliyor. Formatı ve konusu pişmanlık üzerine olan Bir Şansım olsa gerçek mi?

Bir Şansım Olsa programında pişmanlık yaşayan insanları ve bu keşke dedikleri pişmanlıklarını telafi etmeleri ele alınıyor. Gerçek hayat hikayelerinin işlendiği Bir Şansım Olsa gerçek mi?

Sunucluğunu Ayşegül Günay'ın yaptığı ve Cumartesi günleri Show Tv'de ekranlara gelen Bir Şansım Olsa progrmaının kurgu mu, gerçek mi olduğu konusunda vatandaşların meraklı araştırmaları süerüyor.

BİR ŞANSIM OLSA PROGRAMI KURGU MU?

Bir Şansım Olsa programına konuk olarak katılmak için başvuru yollarını araştıran vatandaşlar, aynı zamanda programın formatı konusunda da bilgi sahibi olmak istiyor. Bir Şansım Olsa yeni bölümlerinde yine pişmanlık duyanlara kapılarını açıyor. Pograma başşvuran kişilerin keşke dedikleri şeylere çözüm aranıyor.


Zaman makinesine girip hayatınızla ilgili neyi değiştirmek isterdiniz sorusuna vevap arayan Bir Şansım Olsa programı kahramanlarına fırsat sunuyor.

AYŞEGÜL GÜNAY KİMDİR?

Ayşegül Günay 9 Kasım 1969 tarihinde Eskişehir'de dünyaya gelmiştir. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur.Kameralar karşısına ilk kez 2006 yılında yayınlanan Kaybolan Yıllar adlı dizide canlandırdığı Niran karakteri ile geçmiş daha sonra; Eşref Saati, Derman, Küçük Kadınlar, Osmanlı Cumhuriyeti, Aile Saadeti, Lale Devri, Yer Gök Aşk, Sümela'nın Şifresi: Temel, Moskova'nın Şifresi: Temel, Asla Vazgeçmem gibi yapımlarda rol almıştır.

Evli ve ikiz iki erkek çocuğu olan Ayşegül Günay şimdilerde, ATV ekranlarında yayınlanmakta olan Kuruluş Osman dizisinde Zöhre karakterine hayat vermektedir. Ayşegül Günay, 1.60 metre boyunda, 57 kilo ve Akrep burcudur.a

 

Bir Şansım Olsa programı kurgu mu? Show Tv'de yayınlanan Bir Şansım Olsa gerçek mi? Sunucusu kim? ile ilgili etiketler Show TV bir şansım olsa gerçek mi bir şansım olsa kurgu mu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.