Bir saatlik korona yolculuğu

Kocaeli'de sabah saatlerinde otobüslerde yoğunluk yaşandı. Dikey Geçiş Sınavı (DGS) olması sebebiyle erken saatlerde yola çıkan vatandaşlar, tıklım tıklım olan otobüsün şoförüne isyan eti.

Kocaeli’de Gebze-İzmit arası sefer yapan 41 J 6006 plakalı halk otobüsünde, sabah saat 09.00 sıralarında DGS sebebiyle yoğunluk yaşandı.

İsmi öğrenilemeyen otobüs şoförü, otobüsün tıklım tıklım dolmasına rağmen yolcu almaya devam edince vatandaşlar duruma tepki gösterdi.

Bir saatlik korona yolculuğu

Sosyal mesafenin olmadığı ve nefes alacak yerin kalmadığı otobüste, vatandaşlar dip dibe yolculuk yapmak zorunda kaldı. İddiaya göre otobüs şoförü, vatandaşların tepkisi üzerine ‘İstediğiniz yere şikayet edebilirsiniz’ diyerek savunma yaptı.

Bir saatlik korona yolculuğu - Resim : 2

Daha sonra vatandaşların tepkisinin devam etmesi üzerine otobüs şoförü bu kez de ‘Ben size ne diyorum, siz bana ne diyorsunuz’ dedi. Vatandaşların sosyal mesafesiz bu yolculuğu yaklaşık 1 saat sürdü.

Bir saatlik korona yolculuğu ile ilgili etiketler Kocaeli Sınav Otobüs kalabalık
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.