Bir Peri Masalı'nda Zeynep Anne Oluyor! O Sahneye Kimse İnanamadı

Fox Tv ekranında yayınlanan Bir Peri Masalı 11. bölümüyle yine heyecan fırtınası estirdi. Onur ve Zeynep arasında yaşanan dalgalı ilişki #OnZey hayranlarını hop oturtup hop kaldırıyor. Alina Boz ve Taro Emir Tekin'in müthiş uyumuyla Bir Peri Masalı dizisinde heyecan yükseliyor. Son bölümde gerçekleri öğrenen Onur ortalığı yakıp yıkarken, Zeynep de annesi Figen ile annesi olduğunu bilmeden yemeğe çıktı. Asıl bomba ise sonradan geldi. İşte Bir Peri Masalı dizisindeki bomba gelişme...

Bir Peri Masalı dizisinde heyecan giderek yükseliyor. Başrollerinde Alina Boz, Taro Emir Tekin,
Hazal Filiz Küçükköse, Mustafa Mert Koç, Nazan Kesal, Tülin Ece, Ali Aksöz ve Okan Urun gibi usta isimlerin yer aldığı Bir Peri Masalı'nda tansiyon giderek yükseliyor zira Zeynep annesi olduğunu bilmeden Figen ile yemeğe çıkıyor. Bir Peri Masalı'nda Zeynep Anne Oluyor! O Sahneye Kimse İnanamadı.

Onur ve Zeynep arasındaki dalgalı ilişki sosyal medyada #OnZey etiketiyle binlerce paylaşım alırken hayranlara güzel haber de bölüm sonunda geldi. Henüz annesini bulamayan Zeynep'in hamile olduğu haberi geldi.

BİR PERİ MASALI ZEYNEP HAMİLE Mİ?

Alina Boz'un canlandırdığı Zeynep'in hamile olduğu haberi son bölüm sonrası geldi. Sosyal medyayı yıkan bu haber sonrası Onur ve Zeynep hayranları adeta çıldırdı. Ancak haberin bir iddia olduğunu belirteyim.

Bir Peri Masalı 12. bölüm gelecek Çarşamba Fox Tv'de.

 

 

 

Bir Peri Masalı'nda Zeynep Anne Oluyor! O Sahneye Kimse İnanamadı ile ilgili etiketler Bir Peri Masalı Dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.