Bir Peri Masalı 9. bölüm full izle! fox tv Bir Peri Masalı son bölüm tek parça

BİR PERİ MASALI 9. BÖLÜM İZLE. Çarşamba akşamında son bölümüyle ekranlara gelecek BİR PERİ MASALI 9. BÖLÜM FULL İZLE dizi bitiminde Youtube platformunda olacak.

BİR PERİ MASALI 9. BÖLÜM İZLE. Başrollerinde Alina Boz ile Taro Emir Tekin’in oynadığı BİR PERİ MASALI 9. BÖLÜM FULL İZLE dizi bitiminde Youtube platformu üzerinden izlenebilecek.

BİR PERİ MASALI son bölümünde; Zeynep ve Onur, evlenmeye karar verdiklerinde aşkları için herkesi karşılarına almaya razı olurlar. Hamit başta olmak üzere, herkes buna karşı çıksa da asıl kıyamet Zafer evlilik kararını duyduğunda kopacaktır. Figen Kileci’nin intikamının sonucu ise düğünü gölgeleyecektir.

Bir Peri Masalı 9. bölüm full izle! fox tv Bir Peri Masalı son bölüm tek parça

Büyük bir iş skandalı Köksal ailesini kökten sarsar. Mağdur halk, Zafer’in tutuklanmasını isterken, Onur dahil bütün Köksallar Zafer’i kurtarabilmek için birlik olur. Onur’a ve Köksallar’a zor zamanlarında destek olabilmek içinse Zeynep, hiç güvenmediği birisiyle anlaşmak zorunda kalır.

BİR PERİ MASALI 9. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bir Peri Masalı 9. bölüm full izle! fox tv Bir Peri Masalı son bölüm tek parça ile ilgili etiketler Bir Peri Masalı Dizisi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.