Bir paket sigara parasına 20 bin TL'lik finansman desteği! Albaraka Türk Katılım Bankası, anında hesaba yatıracak!

İhtiyaç finansmanı ürününü düzenleyen Albaraka Türk Katılım Bankası, bu ay boyunca geçerli olan koşulları paylaştı. İşte Albaraka Türk Katılım Bankası’nın yeni finansman ürününün ayrıntıları…

Yeni dönemin zorlu ekonomik zemininde her kesimden vatandaşın artan nakit ihtiyaçları, ülkenin birincil gündemini oluştururken gözler ocak ayında maaşlara yapılacak olan zamlara çevrildi. Bu sene içerisinde yükselişini sürdüren enflasyon oranına karşı tüketicileri koruma altına almak adına enflasyon üstü maaş zammı kararları veren ve tarihte ilk kez asgari ücrette ara zam kararının altına imza atan hükümet yetkilileri, dün yeni dönemin asgari ücretine ilişkin görüşmeleri başlattı.

Toplantılardan çıkacak olan kararlara ilişkin tahminler gelmeye devam ederken alım gücü dip seviyelerde olan tüketiciler de yeni yılın zamları gelmeden finansman desteği arayışına çıktı. Bu noktada devreye giren özel bankalardan birisi olan ve katılım bankası statüsünde hizmet veren Albaraka Türk Katılım Bankası, aralık ayının başı itibari ile ihtiyaç finansmanı ürününün içeriğini yeniden düzenlediğini belirtti. Yeni ihtiyaç finansmanı ürünü kapsamında başvuru sahibinin ödeme performansına ve bankacılık geçmişine bağlı olarak üst limiti belirleyeceğini belirten katılım bankası, ayrıntıları paylaştı.

ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI İHTİYAÇ FİNANSMANI KAMPANYASI

Bir paket sigara parasına 20 bin TL'lik finansman desteği! Albaraka Türk Katılım Bankası, anında hesaba yatıracak!

Faiz uygulamasını kaldırdığı ve hizmetlerine karşın aldığı kar payı oranlarını düşük seviyede tuttuğu için tüketiciler tarafından yakından takip edilen katılım bankaları arasında yer alan Albaraka Türk Katılım Bankası, aralık ayı boyunca başvurulara açık kalacak olan yeni ihtiyaç finansmanı ürününü paylaştı. Ürün kapsamında başlangıç kar payı oranını yüzde 2,19 olarak belirlediğini ifade eden katılım bankası, üründen 36 ay vade fırsatı ile nakit desteğinin alınabileceğini belirtti.

ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI İHTİYAÇ FİNANSMANI KAMPANYASI ÖRNEK HESAPLAMA TABLOSU

Albaraka Türk Katılım Bankası hem mobil uygulaması hem internet bankacılığı kanalı hem de banka şubeleri aracılığı ile başvurulara açmış olduğu ihtiyaç finansmanı ürününe ilişkin örnek hesaplama tablosunu şu şekilde oluşturdu:

  • Finansman tutarı: 20 bin TL
  • Kar payı oranı: Yüzde 2,25
  • Vade sayısı: 36 ay
  • Aylık taksit tutarı: 891,45 TL
Bir paket sigara parasına 20 bin TL'lik finansman desteği! Albaraka Türk Katılım Bankası, anında hesaba yatıracak! ile ilgili etiketler kredi faiz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.