Bir öğretmen ve 6 öğrencide mutant virüs bulundu

Türkiye genelinde 8 ve 12. sınıflarda yüz yüze eğitimin başlaması beklenirken, Çorum'dan gelen bir haber endişe yarattı. İle bağlı Dodurga ilçesinde görevli bir öğretmen ile yüz yüze eğitim gören 6 öğrencide mutant virüs belirlendi. Öğretmen ve öğrencilerle aileleri karantinaya alındı.

Çorum'un Dodurga İlçesi Belediye Başkanı Mustafa Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı bilgilendirmede, ilçede bir okulda görevli öğretmenden kaynaklı, 6 öğrencide mutasyona uğrayan koronavirüs belirlendiğini duyurdu.

İlçe halkına salgına karşı dikkatli ve duyarlı olmaları çağrısında bulunan Başkan Aydın'ın paylaşımı şöyle:

"İlçemizdeki bir okuldaki görevli öğretmenimizden kaynaklı, 6 öğrencimizde mutasyona uğramış Kovid-19 vakası tespit edilmiştir. Numune alınanların sonuçları beklenmektedir.

Tüm hemşehrilerimizin dikkatli olması, maske, mesafe ve temizliğe dikkat etmeleri gerekmektedir. İlçemiz dışından misafir kabul edilmemesi, misafirliğe gidilmemesi, lütfen başka yerlerde ikamet edenlerin de sabırla biraz daha ilçemize gelmemelerini önemle rica ederiz."

Bir öğretmen ve 6 öğrencide mutant virüs bulundu ile ilgili etiketler Çorum Dodurga Belediye Başkanı Öğretmen Öğrenci mutant virüs mutasyon mustafa aydın yüz yüze eğitim
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.