Bir Litre Gözyaşı fragman izle! Bir Litre Gözyaşı 1. fragman

Kanal D, yeni dizisi Bir Litre Gözyaşı'nın ilk fragmanını yayınladı. Seyircilerin detaylarını merak ettiği dizinin kadrosuna Sanem Çelik ve Tolga Tekin de katıldı. Bir Litre Gözyaşı fragman izle! Bir Litre Gözyaşı 1. fragmanını ve dizi hakkındaki bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.

Kanal D'nin yeni sezon dizileri arasında yer alan 'Bir Litre Gözyaşı'ndan ilk fragman geldi. Üniversite sınavına hazırlanan omurilik soğanı dejenerasyonu hastası Cihan adlı genç kızın hikâyesini etkileyici bir dille ekrana taşıyan dizide Sanem Çelik, Miray Daner, Mert Yazıcıoğlu ve Tolga Tekin bulunuyor. Bir Litre Gözyaşı fragman izle! Bir Litre Gözyaşı 1. fragman izleme linki bu haberde...

 

BİR LİTRE GÖZYAŞI İLK FRAGMAN İZLE

BİR LİTRE GÖZYAŞI
Fatih Aksoy'un Kanal D için hazırladığı Japon uyarlaması 'Bir Litre Gözyaşı' dizisinin hazırlıkları devam ediyor. Sanem Çelik, Miray Daner ve Mert Yazıcıoğlu'nun adının geçtiği 'Bir Litre Gözyaşı' dizisi için Fatih Aksoy ile el sıkıştı. Japon uyarlaması dizide Sanem Çelik, kızı omurilik hastası olan Figen isimli eski bir hemşireye hayat verecek. Medyapım'ın Kanal D için hazırlayacağı dizinin yönetmen koltuğunda Serhan Şahin oturacak. 'Bir Litre Gözyaşı' dizisi için geçen yıl ilk olarak Farah Zeynep Abdullah'la anlaşma imzalanmıştı. Ancak daha sonra senaryo krizi yaşanınca proje bu yıla ertelenmişti.

Bir Litre Gözyaşı fragman izle! Bir Litre Gözyaşı 1. fragman

Üniversite sınavına hazırlanan omurilik soğanı dejenerasyonu hastası Cihan adlı genç kızın hikâyesini etkileyici bir dille ekrana taşıyan dizinin ekibine Tolga Tekin de katıldı. Başrolünü oynadığı 'Kelebekler' ve 'Rüzgârda Salınan Nilüfer' filmleriyle peş peşe ödüller alan Tolga Tekin, 'Bir Litre Gözyaşı' dizisinde Sanem Çelik'in eşi Muzo rolüne hayat verecek.

Kanal D'nin yeni sezon için iddialı projelerinden biri geçen yıl senaryo krizi nedeniyle rafa kaldırılan Kore uyarlaması "Bir Litre Gözyaşı" dizisi olacak. Kanal D'nin yeni sezonda başlaması planlanan dizisi Bir Litre Gözyaşı için başrol oyuncuları belli oldu.

Cast çalışmaları devam eden dizinin, ağır bir hastalığa karşı mücadele veren başrol kadın yıldızı için "Vatanım Sensin"le yıldızı parlayan genç oyuncu Miray Daner'le imza aşamasına gelindi. Dizinin erkek yıldızı için Mert Yazıcıoğlu ile prensipte el sıkışıldığı belirtildi.

BİR LİTRE GÖZYAŞI KONUSU
Üniversite sınavına hazırlanan omurilik soğanı dejenerasyonu hastası Cihan adlı genç kızın hikâyesini konu alıyor.

BİR LİTRE GÖZYAŞI OYUNCULARI
Miray Daner
Mert Yazıcıoğlu
Sanem Çelik
Tolga Tekin

Bir Litre Gözyaşı fragman izle! Bir Litre Gözyaşı 1. fragman - Resim : 2

SANEM ÇELİK
Sanem Çelik, 18 Mayıs 1975, İstanbul doğumlu Türk tiyatro, sinema ve TV oyuncusu, dansçıdır.

Hayatı
1983 yıӀında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı bale bölümüne girdi. 12 sene boyunca okul gösterilerinde ve Çağdaş Bale Topluluğu'nun çeşitli eserlerinde solist ve corps de ballet dansçısı olarak dans etti. Figen Yücel, Vecihi Ofluoğlu, Cem Ertekin, Marion-Yener Durukan, Valentina Sobseva, Ludmilla Marazova, Ramazan Bapov gibi değerli eğitmen ve koreograflarla çalıştı. Önlisansını aldıktan sonra tiyatro bölümüne geçti. Yıldız Kenter ve Haldun Dormen'in yıldız öğrencilerindendi. 1999'da mezun oldu.

1994-1996 yılları arasında birçok reklam filminde oynadı.

1996’da Nihat Durak’ın yönetmenliğinde, başrollerini Aytaç Arman ile üstlendiği, Ziya Öztan’in Yakup Kadri Karaosmanoğlu'nun edebiyat eserinden senaryolaştırdığı Yaban'da ki Emine rolü Sanem’in ilk sinema deneyimi oldu. Bu rol ile 10.Adana Altın Koza Film Festivali'nde "En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü"nü kazandı.

1997'de başlayan ve Türk televizyon tarihinin en çok reyting alan dizilerinden biri olan Kara Melek, Sanem Çelik için büyük bir dönüm noktasıdır. Canladırdığı Yasemin Saylan, Türk televizyonlarının en ünlü kötü karakterlerinden biri oldu. Türkiye Sanem'i bu dizi ile tanıdı ve Magazin Gazetecileri Derneği'nin verdiği "En İyi Kadın Oyuncu Ödülü"nü Perran Kutman ile paylaştı.

1998, Haldun Dormen’in yönetmenliğinde, Melih Kibar’in besteleri ve piyanosu eşliğinde Çiğdem Talu’ya Selam müzikalinin koreografisini yaptı, dans etti, oynadı, şarkı söyledi.

1999-2000 yılları arası animasyon filmlerinde seslendirme yaptı.

2000 yılında Havva Adem karakterini canlandırdığı Derviş Zaim'in Filler ve Çimen adlı sinema filmi ile Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde "En İyi Kadın Oyuncu Ödülü"nü aldı. Yine aynı film ile 2000- 2001 yılları arasında beş farklı yarışmada "En İyi Kadın Oyuncu" seçildi. Bu sirada Dormen Tiyatrosu'nda sahnelenen bir Ray Cooney oyunu olan Hangisi Karısı ile Volkan Severcan, Salih Kalyon gibi değerli isimerle tiyatro sahnelerindeydi.

2002'de 13. Orhan Murat Arıburnu Film Festivali'nde jüride yer aldı. Karakalem dersleriyle resim kursuna başladı.

2003 yılında Tolga Örnek'in yazıp yönettiği Hititler belgeselinde Haluk Bilginer ile birlikte rol aldı, Kraliçe Puduhepa'yı canlandırdı.

2004'te TMC'nin yapımcılığını üstlendiği Aliye adlı televizyon dizisiyle Atv ekranlarında hayranlarının karşısındaydı. Halit Ergenç, Nejat İşler, Ayla Algan, gibi zengin kadroya sahip olan dizi, izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü. Dört ayrı yarışmadan "En İyi Kadın Oyuncu" ve "En İyi Kadın Dizi Oyuncsu" ödülleri aldı. Ve bu sene de ayni fars oyunu Hangisi Karısı bu sefer Nedim Saban Tiyatrokare'den teklif edildi. Mary Smith Karakteri ile Afife Tiyatro Ödülleri'ne aday oldu.

2005 yılında tekrar bir sinema filmi ile beyazperdeydi: "Ayın Karanlık Yüzü". Metin Belgin'in yazdığı, Biket İlhan'ın yönettiği filmde, Memet Ali Alabora, Ali Poyrazoğlu gibi usta oyuncularla birlikte başrolü paylaştı. 2005’de motor sporları dünyasına katıldı pistte araba yarıştırdı, derece aldı.

2006 yılında Aliye dizisini bitişinin ardından Amerika'nın Los Angeles şehrine gitti. Çeşitli alanlarda kurs ve atölye çalışmalarına katıldı.

2008 yılında Türkiye'ye döndü ve yine TMC'nin yapımcılığında Güldünya adlı dizi için kamera karşısına geçti.

2012'de 17 sene sonra ilk kez Shaman Dans Tiyatrosu'nun İstanbul adlı gösterisinde Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı yararına dans etti.

2013'te Bursa'da çekimleri tamamlanan Derviş Zaim'in Balık filminde başrollerini Bülent İnal ile paylaştığı Filiz rolünü üstlendi. Yine ayı yıl, Serdar Akar'ın yönettiği, başrollerini Erdal Beşikçioğlu, Nejat İşler gibi sevilen oyuncularla paylaştığı Behzat Ç. Ankara Yanıyor sinema filminde Alman polisi Ulrike rolünde oynadı. Süreç Film yapımcılığında İnadına Yaşamak dizisinde rol aldı.

Balık filmi 17 Ekim 2014'te İstanbul'da vizyona girdi.

Eğitimi
Okullar
1982-1987: Erenköy İlkokulu
1983 : İstanbul Belediye Konservatuvarı Yarı Zamanlı Bale Bölümü
1987 : Durukan Bale Okulu "Bale Bursu", Hannover, Almanya
1987-1995: İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bale Ana Sanat Dalı ( Orta, Lise, Ön Lisans)
1995-1999: İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Ana Sanat Dalı (Lisans)

Kurs ve Atölye Çalışmaları
2002-2004: Çizim Dersleri (Alev Mavitan, Bihrat Mavitan)
2003 : Renk ve Çizim Dersleri (Rifat Koçak)
2003 : Bilgi Üniversitesi Montaj Kursu
2004 : Piyano Dersleri, (Yaprak Sandalcı, Emir Gamsızoğlu)
2006-2008: Tap Dans Akademisi ve Dans Sanatları Akademisi Tap Dansı Kursları (Steve Zee, Jim Taylor) -
2007-2008: Edge Performans Sanatları Merkezi Jazz Dans Dersleri, Çeşitli Figür Çalışmaları, Los Angeles
2008 : Renk Ve Boyama Teknikleri (Alev Mavitan), Heykel Dersleri (Bihrat Mavitan)
2010 : Animasyon Derneği Los Angeles, Figür Çalışmaları (Karl Gnass, Glenn Vilppu)

Kariyeri
Sinema filmleri
1996: Yaban (Yakup Kadri Karaosmanoğlu romanı) (Nihat Durak), Emine
2000: Filler ve Çimen (Derviş Zaim), Havva Adem
2002: Sır Çocukları (Ümit Cin Güven, Aydın Sayman), Konuk Oyuncu
2005: Ayın Karanlık Yüzü (Biket İlhan), Meryem
2013: Behzat Ç. Ankara Yanıyor (Serdar Akar), Ulrike
2014: Balık (Derviş Zaim), Filiz Osmanoğlu

TV Dizileri
1997-1999: Kara Melek (Uğur Erkır, Dilek Gökçin, Türkan Derya), Yasemin Saylan
2000 : Kör Talih (Tamer İpek), Cayze Hatun
2002 : Canım Kocacım (Erden Kıral, Hakan Gürtop), Banu Berke
2003 : Günahım Neydi Allah'ım (Ümit Ünal), Semiha
2004-2006: Aliye (Kudret Sabancı), Aliye Adıvar (Karahan)
2008-2009: Güldünya (Ömür Atay), Gizem Özsoy
2013 : İnadına Yaşamak (Serdar Akar), Zeynep
2014 : Çocuklar Duymasın (Misafir), Ayten (Konuk Oyuncu)
2016: Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz[1] (Ceylan Özsoy),

Belgeseller
2003: Hititler (Tolga Örnek) Hitit Kraliçesi Puduhepa

Reklamlar
1994: Twix, Telsim, Limon Company
1995: Sabah Gazetesi Promosyon Reklamları, (Oğuzhan Tercan - Metin Arolat)
1996: Luna, (Sinan Çetin) - Calve, (Umur Turagay) - Renault Promosyon, Gala Çamaşır Deterjanı (Nihat Durak)

Seslendirmeler
1999: Küçük Kardeşim (Stuart Little), Bayan Camille Stout
2000: Tavuklar Firarda (Chicken Run), Ginger
2003: Kırmızı’nın Günlüğü (Görkem Yeltan)
2004: Solucan Hımbıl Beyaz (Görkem Yeltan)
2005: Nokia Reklamı
2006: Define Bahçesi (Görkem Yeltan)

Vokaller
2001: Album (Toprak Sergen)

Tiyatro Oyunları
1999: Uzakta Piyano Sesleri (Suat Özturna) İ.Ü.D.K., Fiyokla
2000: Hangisi Karısı (Çetin Akcan) Dormen Tiyatrosu, Mary Smith
2004: Hangisi Karısı (Okan Bayülgen) Tiyatrokare, Mary Smith

Müzikaller
1985: Kuklacı Müzikli Çocuk Oyunu, (Muharrem BUHARA), İstanbul Şehir Tiyatrosu
1998: Çiğdem Talu’ya Selam Müzikali, (Haldun Dormen, Melih Kibar) İ.Ü.D.K.

Baleler
1986: Düşten Gerçeğe (J.Massenet)
1987: Kuğu Gölü - Uyuyan Güzel (P.İ.Tchaikovsky), Raymonda (A.Glazunov), Eski Bir Fotoğrafın Anısına (T.Khrennikov), 3.Dünya Dans Günü Noverre'e Saygı (Bellini)
1988: Giselle (A.Adam), La Sylphide (H.Lovenskiold), Kuzey Rüzgarları (Sviridov), Beyaz Gece (Luigini), Mezuniyet Balosu (J.Strauss)
1989: La Bayadere (L.Minkus), Diana ve Acteon (P.M.Drigo)
1990: Adagio (Albinoni), Equinox (M.Theodorakis), Piaf Suit (E.Piaf), Otuzlardan Doksanlara (Tangolar), Saatlerin Dansı Bale, Flüt, Piyano (F.Chopin-A.Dvorak), Walpurgis Gecesi/Faust (C.Gounod)
1991: Pas De Six (C.Pugni), Bir Pan'in Öğleden Sonrası (C.A.Debussy), Brankhos (Carreras-Domingo-Pavarotti), Barışa Doğru (Mahler), Akdeniz (Yanni)
1992: Romeo ve Juliet Pas De Deux (S.Prokofiev), Le Corsaire Pas De Deux (A.Adam), Koğuş, (I.Stravinsky), Kral Mezarlığı M.Ö. (M.Hadjidakis), Nabucco Esirler Korosu (G.Verdi)
1993: Requiem (A.L.Webber), Kugu Gölü Siyah Kuğu Solo (P.I.Tchaikovsky)
1994: Pas De Quatre (C.Pugni), Bizans Pas De Deux (Anonim), Düşlerde Tchaikovsky (P.İ.Tchaikovsky)
2007: Danova Bale Okulu'nda Asistanlik, Eğitmenlik
2012: "İstanbul" (Shaman Dans Tiyatrosu)

Pandomim Gösterileri
1988: Vecihi Ofluoğlu ve Öğrencileri Pandomim Gösterisi
1989: Pembe Panter ile Orkestra, Vecihi Ofluoğlu Pandomim Gösterisi
1992: 25.Yıl Vecihi Ofluoğlu Pandomim Gösterisi

Fotomodellik
1996: Asena Exclusive, Alkış Butik (Yaşar Saraçoğlu)

Sporlar
2005: Volkswagen Polo Bayanlar Kupası Otomobil Pist Yarışı, Doğuş Motorsporları

Ödülleri
1996: 10.Adana Film Festivali "Altın Koza" - En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu, Yaban
1997: Çağdaş Sinema Oyuncuları Derneği ÇASOD - Onur Ödülü
1998: Magazin Gazetecileri Derneği "Altın Objektif" Ödülleri - En İyi Kadın Oyuncu, Kara Melek
2000: Uluslararası Lions Teşekkür Plaketi
2000: 8.ÇASOD Çağdaş Sinema Oyuncuları Derneği Ödülleri - En İyi Kadın Oyuncu, Filler ve Çimen
2000: 37.Antalya Film Festivali "Altın Portakal" - En İyi Kadın Oyuncu, Filler ve Çimen
2001: 20.İstanbul Film Festivali "Altın Lale" - En İyi Kadın Oyuncu, Filler ve Çimen
2001: 8.Avşa Film Festivali - En İyi Kadın Oyuncu, Filler ve Çimen
2001: 23.SİYAD Sinema Yazarları Derneği - En İyi Kadın Oyuncu, Filler ve Çimen
2001: 12.Orhon Murat Arıburnu Ödülleri - En İyi Kadın Oyuncu, Filler ve Çimen
2004: Afife Tiyatro Ödülleri - Yardımcı Rolde Müzikal ya da Komedi Kadın Oyuncusu Adaylığı, Hangisi Karısı
2004: 32.Altın Kelebek TV Yıldızları Yarışması - En İyi Kadın Oyuncu, Aliye
2005: Beykent Üniversitesi "İletişim Ödülleri" - En İyi Kadın Oyuncu, Aliye
2005: 1.Beyaz İnci Televizyon Ödülleri - En İyi Kadın Oyuncu, Aliye
2005: Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği - Yılın En İyi Televizyon Yıldızı, Aliye
2005: TDB Diş Hekimleri Birliği - Özel Ödül
2005: Volkswagen Polo Ladies Cup 1.yarışta 3.lük, genel klasmanda 5.lik
2005: Siyaset Dergisi Ödülleri - En İyi Kadın Oyuncu Aliye

Jüri Üyeliği
2002: 13. Orhon Murat Arıburnu Film Festivali Jüri Üyeliği
2013: 3. Suç ve Ceza Film Festivali Altın Terazi Uzun Metraj Film Yarışması Jüri Üyeliği

Hobileri
Heykel
Fotoğrafçılık
El işleri
Tasarım
Şiir Yazıyor
Piyano
Tap Dance
Eskrim
Araba Yarışcısı
Kaptan ehliyeti var, yelken yapıyor.
Okçuluk, atıcılık
Golf
Doğa sporları

MİRAY DANER
Miray Naz Daner, 15 Ocak 1999, İstanbul doğumlu Türk dizi ve sinema oyuncusudur.

Oyunculuğa 7 yaşında başlayan Daner, Papatyam dizisinde 121 bölüm Metin Akpınar'ın torunu "Gonca"yı oynadı. Dersimiz Atatürk filminde Sabiha Gökçen'in küçüklüğünü canlandırdı.İlk başrol deneyimini Disney Channel Türkiye'de yayınlanan Zil Çalınca dizisinde yaşamıştır. Medcezir dizisinde Beren Beylice karakterini canlandıran oyuncu asıl çıkışını Vatanım Sensin dizisindeki Hilal karakteriyle yapmıştır.

Filmografi
2010 Dersimiz: Atatürk Sabiha Gökçen (küçüklüğü)
2011 Çınar Ağacı Pelin
2013 Arkadaşım Max Melda

Diziler
2008 Bez Bebek Oyuncak Serpil Kutça
2009-2011 Papatyam Gonca Bora Tekay
2010 1 Kadın 1 Erkek Zeynep (çocukluğu)
2012 Zil Çalınca Duygu
2012 Zil Çalınca Avı
2012-2013 Merhaba Hayat Dünya
2013-2015 Medcezir Beren Beylice
2016-2018 Vatanım Sensin Hilal

Tiyatro
Sürç-i Lisan Etti-isek Affola (2010/Tiyatro Ahali)

MERT YAZICIOĞLU
10 Nisan 1993 tarihinde İstanbul’da doğan Mert Yazıcıoğlu'nun ailesi Denizlilidir. Dizi ve sinema oyuncusu olan Yazıcıoğlu, ilk, orta ve lise eğitimini İstanbul’da tamamladıktan sonra Aydın Üniversitesi İşletme Bölümü'nü kazanmıştır. Kendini oyunculuk konusunda geliştirmek için eğitim atölyesinde oyunculuk dersleri almıştır. Çağan Irmak'ın "Dedemin İnsanları"" adlı filmi ile oyunculuğa ilk adımını atan Yazıcıoğlu, oyunculuk performansı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Sonra 'Kayıp Şehir' dizisinde Furkan karakterini canlandırmış, "Karagül" dizisinde Baran rolünü oynamıştı. Yazıcıoğlu'nun 2018'de Kanal D'de yayınlanması düşünülen Bir Litre Gözyaşı dizisinde rol alacağı öğrenildi. 2018 yılında da Mehmet Bir Cihan Fatihi adlı dizide Korkut karakteri ile izleyici karşısına çıkmıştır.

Dizileri
2018 Mehmed Bir Cihan Fatihi - Korkut
2018 Bir Litre Gözyaşı
2016-2017 Umuda Kelepçe Vurulmaz - Fırat
2013 Karagül - Baran Şanverdi
2012 Kayıp Şehir - Furkan

Filmi
2011 Dedemin İnsanları

Bir Litre Gözyaşı fragman izle! Bir Litre Gözyaşı 1. fragman ile ilgili etiketler Bir Litre Gözyaşı Kanal D ilk fragman izle 1. fragman izle
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.