Bir Litre Gözyaşı 11.bölüm full izle! Son bölüm HD izle! Mahir ölüyor mu?

Bir Litre Gözyaşı 11.bölüm full izle! Kanal D'nin nefes kesen dizisi Bir Litre Gözyaşı yeni bölümüyle saat 20:00'da ekranlara gelecek.Cihan ve Mahir'i yeni bir sınav beklemektedir.Mahir trafik kazası sonucunda ağır yaralanmıştır ve yaşam mücadelesi verir.Cihan ise yaşananlardan kendini sorumlu tutar.İzleyicileri ekranlara kilitleyecek dizinin yeni bölümü vatandaşlar tarafından araştırılıyor.Peki Bir Lire Gözyaşı 11.bölüm full izle! Son bölüm HD izle! Mahir ölüyor mu? Merak edilen detaylar...

Bir Litre Gözyaşı 11.bölüm full izle! Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi Bir Litre Gözyaşı yayınlanacak yeni bölümüyle izleyiciyi ekranlara kilitleyecek.Mahir trafik kazası sonucunda ağır yaralanmıştır ve hayati tehlikesi bulunmaktadır.Cihan hastahaneden bir an bile olsun ayrılmıyor olanlardan kendisini sorumlu tutmaktadır.Vatandaşlar yayınlanacak yeni bölümü izlemek için araştırma yapıyor.Peki Bir Lire Gözyaşı 11.bölüm full izle! Son bölüm HD izle! Mahir ölüyor mu? Merak edilen detaylar haberimizde...

Bir Litre Gözyaşı 11.bölüm full izle! Son bölüm HD izle! Mahir ölüyor mu?

BİR LİTRE GÖZYAŞI 11.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

BİR LİTRE GÖZYAŞI SON BÖLÜM NE OLDU ?

Cihan'ın yaşadığı acı, etrafındakileri de yıkıp geçiyor. Hande'nin duygularından ötürü Mahir'den uzak durmaya çalışırken, hem kendisine hem de Mahir'e yaşattığı duygular, ikisini de bir çıkmaza sürüklüyor.Hande’nin beklenmeyen hamlesi ile Mahir ve arkadaşı arasında kalarak, Mahir'den uzak durmaya karar veren Cihan, kendini planlamadığı durumların içinde bulmuştu. Öte yandan Mahir, Cihan'a açılma konusunda bu sefer kararlı hareket etse de Hande'nin hareketi ile başarısızlığa uğramıştı. Ali ise Cihan'ın gönlünü alabilmek için elinden geleni yaparken, destek yine Hande'den gelmişti.Cihan ve Mahir'in zamansız ortadan kaybolmaları, onları sürekli bir arada bulması, Hande'nin aklını iyiden iyiye kurcalarken, sahnede ikilinin dans ettiğine şahit olması, harekete geçmesine sebep oluyor.   Hande’yi üzmemek için Mahir’den kaçsa da kendini hep onun yanında bulan Cihan’ın Mahir yüzünden yaşadığı bu gel-gitleri yanlış anlayan Muzo, Figen’in tüm uyarılarına rağmen Ali’yi Cihan’dan uzak tutmanın yollarını aramaya başlıyor. İlk hamlesi ise Ali'ye ders vermek oluyor.Cihan'ın, anne ve babasının yıldönümleri için hazırladığı sürpriz, geçtiğimiz bölümün keyifli sahnelerinden olurken, Ali ve Mahir arasındaki gerginlik iyiden iyiye kendini hissettirdi. Bir Litre Gözyaşı 10. Bölüm'de bu gerginliğin nereye varacağı merakla bekleniyor.Cihan'ın yaşadığı acı, etrafındakileri de yıkıp geçiyor. Hande'nin duygularından ötürü Mahir'den uzak durmaya çalışırken, hem kendisine hem de Mahir'e yaşattığı duygular, ikisini de bir çıkmaza sürüklüyor.Hande’nin beklenmeyen hamlesi ile Mahir ve arkadaşı arasında kalarak, Mahir'den uzak durmaya karar veren Cihan, kendini planlamadığı durumların içinde bulmuştu. Öte yandan Mahir, Cihan'a açılma konusunda bu sefer kararlı hareket etse de Hande'nin hareketi ile başarısızlığa uğramıştı. Ali ise Cihan'ın gönlünü alabilmek için elinden geleni yaparken, destek yine Hande'den gelmişti.Cihan ve Mahir'in zamansız ortadan kaybolmaları, onları sürekli bir arada bulması, Hande'nin aklını iyiden iyiye kurcalarken, sahnede ikilinin dans ettiğine şahit olması, harekete geçmesine sebep oluyor.   Hande’yi üzmemek için Mahir’den kaçsa da kendini hep onun yanında bulan Cihan’ın Mahir yüzünden yaşadığı bu gel-gitleri yanlış anlayan Muzo, Figen’in tüm uyarılarına rağmen Ali’yi Cihan’dan uzak tutmanın yollarını aramaya başlıyor. İlk hamlesi ise Ali'ye ders vermek oluyor.Cihan'ın, anne ve babasının yıldönümleri için hazırladığı sürpriz, geçtiğimiz bölümün keyifli sahnelerinden olurken, Ali ve Mahir arasındaki gerginlik iyiden iyiye kendini hissettirdi. Bir Litre Gözyaşı 10. Bölüm'de bu gerginliğin nereye varacağı merakla bekleniyor.

5.BÖLÜM

Beyincik dejenerasyonuna yakalanan Cihan'ın hareketlerindeki değişim iyice artar. Artık kendisindeki bu değişimlerle yaşamaya alışan Cihan, hastalığını daha bilmemektedir. Annesi Figen, Cihan'ın gerçeklerle mücadele edemeyeceğini düşünür ve babası Muzo ile birlikte aldıkları bu kararın arkasında dururlar. Üstelik Cihan'ın doktorunun tüm ısrarlarına rağmen kararlarında değişiklik olmaz. Cihan'ın ileride daha büyük problem yaşayacağını düşünen doktoru, ikna etmeyi başarır.

Fakat bu kez daha büyük bir sorun ortaya çıkar. Figen ile Muzo, Cihan'a gerçekleri açıklayacakları sırada acı gerçek ortaya çıkar. Figen'in babası da beyincik dejenerasyonu hastalığına yakalandığı için intihar etmiştir. Bu haber herkesi perişan eder ve Cihan'ın da aynı problemleri yaşayabileceği düşünülür. Cihan ise hareketlerinde dengesizlik, kavrayamama ve sürekli düşmesine bir anlam verememektedir. Artık bununla yaşamayı öğrenmek zorunda kalır. Doğum gününü kutlamak için dışarı çıktıkları sırada Cihan yere yığılır. Ailesinin koşarak başına geldiği genç kızın bu olay, zorlu hayatının başlangıcıdır.

 

4. BÖLÜM

Figen tam her şeyi Cihan’a anlatma kararı almışken Selim’den öğrendiği haberle alt üst olur. Öz babasının Cihan’la aynı hastalığa sahip olduğunu ve bu gerçekle baş edemediği için intihar ettiğini duymak Figen’in bütün korkularını gün yüzüne çıkarır. Cihan’ın da babası gibi hayatına son verebileceğini düşünmektedir. Babasının kaldıramadığı şeyi küçük kızı nasıl kaldıracaktır?

Anne-babasının yaşadığı sıkıntılardan habersiz olan Cihan, aşka bir adım daha yaklaşır. Ali, ona bir yüzük hediye edecektir. Bu yüzük birlikte yaşlanmaya dair Cihan’dan istediği sözün bir simgesidir. Cihan, şaşırır, sevinir ama 18 yaşına girerken yapacağı ilk şeyin ‘sözlenmek’ olacağını hiç düşünmemiştir!

Cihan, her geçen dakika gerçeğe bir adım daha yaklaşırken, Figen ve Muzo kızlarına gölgesiz, mutlu bir gün daha yaşatmak isterler. Cihan için şahane bir doğum günü partisi hazırlanır. Her şey harika giderken kimsenin beklemediği acı bir olay bütün nefesleri kesecektir.


3. BÖLÜM

Cihan’ın doktorun odasından gözleri yaşlı çıkışı Figen’e tek bir şey düşündürür. “Her şey bitti. Cihan artık gerçeği biliyor.” Figen suçlayan gözlerle Onur’a bakar…

Cihan’ın doktoruyla görüşmeye gittiğini bilen Mahir tedirgin halde olacakları beklerken Ali’nin rahat, umursamaz tavırlarından rahatsız olur. Ali, Cihan’a karşı daha önce kimseye hissetmediği şeyler hissettiğini, çok yakın olduklarını iddia etmektedir ama Cihan’ın neler yaşadığı ya da yaşamak üzere olduğu konusunda hiçbir fikri yoktur.

Bu arada gençlerin gündemine Ballıkayalar Kanyonu’na yapılacak olan okul gezisi oturur. Ancak bu gezi sarp kayalıkları da kapsayan bir yürüyüş parkuru içermektedir. Cihan ve Hande, ailelerinden izin alabilmek için bu yürüyüşün tehlikelerini gizlerler. Figen ve Muzo, kızlarının hala gücü varken yaşayabileceği güzel şeylerden mahrum kalmasını istemeyeceklerdir. Cihan’a geziye gitmesi için izin verilir ancak genç kızın nasıl bir felakete yürüdüğünü henüz Mahir’den başkası görememektedir.

2. BÖLÜM ÖZETİ

Figen, Cihan’a ciddi bir hastalığı olduğunu söylememekte kararlıdır. Cihan yaşında birini böyle acı bir gerçekle yüzleştirmenin haksızlık olduğunu düşünür. Ancak tedbiri elden bırakmayacak, doktorun talimatlarını yerine getirecektir.

Bu arada Cihan okulun basketbol takımına girmeye karar verir. Bu süreçte Ali’nin ilgisi ayaklarını yerden keser. Okulda sık sık karşılaştığı Mahir’le arasındaki mesafeli arkadaşlık ise adım adım dostluğa dönüşecektir. Bu süreçte Mahir, Cihan’ın dosyasını başhekim olan babasının masasında görür. Mahir’in gerçeği öğrenmesi artık an meselesidir.

Figen yine doktorun önerisine uyarak Cihan’dan günlük tutmasını, hastalığıyla ilgili gözlemlerini yazmasını ister. Cihan bunu sorgular. Ciddi bir hastalığı yoksa neyi, neden yazacaktır? Basket maçlarında yaşadığı aksaklıklar da aklını kurcalar. Aradığı cevapları Figen’den bulamayan Cihan, doktoru Onur’la konuşmaya karar verir. Figen’e tereddütsüz olarak, “sorarsa ona gerçeği söyleyeceğimi bilin” diyen doktoruyla…

1. BÖLÜM

Daha okulun ilk günü etrafını sarmalayacak olan arkadaş çemberine adım atar. Sınav sabahı tanıştığı, “o garip çocuk” la da yolları tekrar kesişir. Cihan’ı en çok heyecanlandıran, uzun süredir hayranlık duyduğu Ali’yle aynı okulda olmaktır. “İlk aşk” şimdi ona bir adımlık mesafededir.

Her şey gayet güzel giderken yüreği ağırlaşan tek kişi Figen’dir. Kızının sakarlıklarından tedirginlik duymaya başlar. Cihan’ın yaralanmasına sebep olan bir düşüş acı gerçeğin gün yüzüne çıkmasına neden olacaktır. Cihan’a Beyincik dejenerasyonu teşhisi konur. Bunun tedavisi olmayan bir hastalık olduğunu öğrendiğinde dünya Figen'in başına yıkılır. Cihan her şeyden habersiz yeni hayatının tadını çıkarırken Figen ise bambaşka bir dünyaya adım atmıştır. Yürekli ailesi, nasıl başa çıkacaklarını hiç bilmedikleri bir durumda kendilerini bulurlar. Acaba Cihan ve ailesini neler beklemektedir?

BİR LİTRE GÖZYAŞI DİZİSİ

Fatih Aksoy'un Kanal D için hazırladığı Japon uyarlaması 'Bir Litre Gözyaşı' dizisinin hazırlıkları devam ediyor. Sanem Çelik de, Miray Daner ve Mert Yazıcıoğlu'nun adının geçtiği 'Bir Litre Gözyaşı' dizisi için Fatih Aksoy ile el sıkıştı. Japon uyarlaması dizide Sanem Çelik, kızı omurilik hastası olan Figen isimli eski bir hemşireye hayat verecek. Medyapım'ın Kanal D için hazırlayacağı dizinin yönetmen koltuğunda Serhan Şahin oturacak. 'Bir Litre Gözyaşı' dizisi için geçen yıl ilk olarak Farah Zeynep Abdullah'la anlaşma imzalanmıştı. Ancak daha sonra senaryo krizi yaşanınca proje bu yıla ertelenmişti.

Üniversite sınavına hazırlanan omurilik soğanı dejenerasyonu hastası Cihan adlı genç kızın hikâyesini etkileyici bir dille ekrana taşıyan dizinin ekibine Tolga Tekin de katıldı. Başrolünü oynadığı 'Kelebekler' ve 'Rüzgârda Salınan Nilüfer' filmleriyle peş peşe ödüller alan Tolga Tekin, 'Bir Litre Gözyaşı' dizisinde Sanem Çelik'in eşi Muzo rolüne hayat verecek.

Ekranın yeni ikilisi “Cihan ve Mahir”
Bir Litre Gözyaşı’nın genç ve yetenekli başrolleri Miray Daner ve Mert Yazıcıoğlu dizide Cihan ve Mahir karakterlerini canlandıracak. Hayat dolu güzel bir genç kız olan Cihan ile asi ruhlu Mahir’in tesadüfi karşılaşmaları önce çok güçlü bir arkadaşlığa sonrasında ise sürpriz olaylara sebep olacak. İkili herkesin kalbine dokunacak.

Bir Litre Gözyaşı 11.bölüm full izle! Son bölüm HD izle! Mahir ölüyor mu? ile ilgili etiketler canlı izle Kanal D Bir Litre Gözyaşı BİR LİTRE GÖZYAŞI SON BÖLÜM BİR LİTRE GÖZYAŞI 11.BÖLÜM BİR LİTRE GÖZYAŞI MAHİR
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.