Sipariş götürdüğü binaya tuvaletini yaptı

Türkiye'nin önde gelen yemek sipariş uygulamalarından bir tanesinden yemek söyleyen vatandaş, binasına gelen kuryenin, apartmanda pantolonunu sıyırarak tuvaletini yaptığını iddia etti.

Sosyal medyada dolaşan bir video tartışma yarattı. Suat H. Balım isimli sosyal medya kullanıcısı, bir yemek sipariş uygulaması aracılığıyla söylediği yemeği getiren bir firma çalışanının, siparişi teslim ettikten sonra apartmandan inerken tuvaletini yaptığını iddia etti.

Kamera görüntüleri de paylaşan kullanıcı, "Nasıl bir ülkede yaşıyoruz biz" diyerek sitem etti.

Öte yandan, kurumun sosyal medya hesabından söz konusu kullanıcıya bir yanıt verilerek, sipariş numarası istenildi.

Sipariş götürdüğü binaya tuvaletini yaptı

Kurumdan yapılan açıklamada vatandaşla iletişime geçileceği ifade edildi. Görüntülerdeki kişinin apartmandan indiği sırada pantolonunu sıyırdığı ve apartmanı ters şekilde inerek tuvaletini yaptığı fark ediliyor.

Sipariş götürdüğü binaya tuvaletini yaptı - Resim : 2

DAHA ÖNCE DE KURYE PİZZAYI AÇIP TÜKÜRMÜŞTÜ

Daha önce de Eskişehir'de, sipariş götürdüğü pizzaya tükürüp, bu anları cep telefonuyla kayda aldığı iddia edilen ve hakkında Eskişehir Tüketici Mahkemesi'nde dava açılan kurye ile pizza şirketi toplam 4 bin lira para cezasına çarptırılmıştı.

Sipariş götürdüğü binaya tuvaletini yaptı ile ilgili etiketler kurye Sosyal Medya Sipariş tuvalet

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.