Bir kül tablası için seti 3 gün bekletti!

Beyaz perdede 10 günde 3 milyon izleyiciye ulaşan Cem Yılmaz'ın ve Ozan Güven'in başrollerini paylaştığı Arif V 216 filmi ile ilgili ilginç bir detay daha ortaya çıktı.

10 günde 3 milyon izleyiciye ulaşan Cem Yılmaz ve Ozan Güven'in başrollerinde yer aldıkları Arif V 216 filmi izleyicilerden tam not alıyor. Oldukça beğenilen film, izlenme rekorlarını kıracağa benziyor.

Cem Yılmaz’ın son filmini oğluyla birlikte izleyen gazeteci Soner Yalçın, ‘Arif V 216’ya dair ilginç bir detay yazdı.

İşte Soner Yalçın'ın o yazısı:

BİR KÜL TABLASI İÇİN SETİ 3 GÜN BEKLETTİ!

“Filmin büyük bölümü 1969’da geçiyor. 69 Türkiyesi yaratılmış. Nasıl? Bir sahnede bir masa var. Masada bir kül tablası. Cem, ‘69 yılında bu kül tablası var mıydı?’ diye takmış kafasına...

Tam üç gün sürmüş araştırma. Üç gün tüm ekip beklemiş iyi mi? Muzaffer Yıldırım (filmin ortağı) dayanamamış, ‘Yahu bu sahneyi kaldıralım, kül tablasını kaldıramıyorsak’ demiş ama Cem inatçı, ısrarlı ve inançlı. Nihayet ‘Vardı’ cevabını bulmuşlar da, filmde 10 saniye falan görülen, o da sadece masanın etrafındakilere değil, masaya bakanlar tarafından görülebilen kül tablasıyla sahne çekilmiş...”

Yıldırım gibi, “O sahnede kül tablası olsa ne olur, olmasa ne olur?” diyenler olabilir. Cem Yılmaz, filmlerde hata yakalayanların sosyal medyada neler yapacağını bildiği için tedbiri elden bırakmadı.

Bir kül tablası için seti 3 gün bekletti! ile ilgili etiketler Cem Yılmaz Ozan Güven arif v 216 izlenme kül tablası
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.