Bir küfür de Valbuena'dan!

Beşiktaş'ın Medipol Başakşehir ile oynadığı maçın ardından görüntülerden küfür ettiği anlaşılan Caner Erkin'e 6 maç ceza verilmesinin ardından bu hafta oynanan maçlarda futbolcuların ettikleri küfürler dikkat çekti. Emre Belözoğlu ve Muslera'nın ardından Fenerbahçe'nin Fransız yıldızı Mathieu Valbuena'nın da küfür ettiği ekranlara yansıdı.

Caner Erkin'in ettiği küfür nedeniyle görüntülerden 6 maç ceza almasının ardından sosyal medyada en fazla konuşulan konu futbolcuların ettikleri küfürler oldu.

Bu hafta Medipol Başakşehir'in Akhisar Belediyespor'la oynadığı mücadelede deneyimli futbolcu Emre Belözoğlu'nun küfür ettiği ekranlara yansımıştı. Haftanın en önemli maçlarından biri olan Trabzonspor-Galatasaray maçında da Sarı-Kırmızılılar'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera'nın İspanyolca ettiği küfür açıkça görüldü.

Son olarak dün akşam oynanan Fenerbahçe-Kayserispor maçında Fransız futbolcu Mathieu Valbuena'nın ingilizce küfürü ekranlara yansıdı.

Görüntülerden Caner Erkin'e toplam 6 maç ceza verilmesinin ardından; Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Valbuena'nın ceza alıp almayacağı merak konusu oldu.

Bir küfür de Valbuena'dan! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Kayserispor küfür valbuena
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.