Bir Küçük Gün Işığı Dizisinde Ümran'ın Korkunç Sırrı Ortaya Çıktı!

atv'nin yeni sezon dizisi Bir Küçük Gün Işığı Pazartesi akşamlarının yeni fenomeni oldu. Başrollerinde Seray Kaya ve Berk Oktay'ın yanısıra Esra Dermancıoğlı ve Tuğçe Açıkgöz gibi yan karakterlerin varlığı Bir Küçük Gün Işığı'nı eşsiz kıldı. Yeni bölümü ekrana gelen Bir Küçük Gün Işığı'nda ise Ümran'ın korkunç sırrı ortaya çıktı.

Bir Küçük Gün Işığı 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamlarının yeni fenomeni olan Bir Küçük Gün Işığı tüm kişiler kategorisinde Alparslan Büyük Selçuklu'nun ardından ikinciliği elde ederken Yasak Elma gibi bir diziyi geride bırakmış olması gelecek adına umut verdi. Bir Küçük Gün Işığı Dizisinde Ümran'ın Korkunç Sırrı Ortaya Çıktı!

Seray Kaya'nın canlandırdığı Elif'in eşi Hakan'ı kaybettikten sonra öğrendikleri hayatını başka bir yola koydu. Eşinin başka bir kadından olan Güneş isimli küçük kızın nüfus cüzdanında kendi isminin yazdığını görmesi sonrası her şey değişti. Onu yetimhaneye bırakmak isetmeyen Elif, Fırat ve Ümran'ın karanlık dünyasına bilmeden adım attı.

Berk Oktay'ın oynadığı Fırat ise şimdilik Elif'e yardımcı oluyor. Ancak Fırat, Güneş'in annesi Dila'nın dayısı. Bunu iki taraf da henüz bilmiyor. Son bölümde DNA testiyle öğrendi. Ancak Bir Küçük Gün Işığı dizisinde asıl sır Esra Dermancıoğlu'nun oynadığı Ümran karakterinde saklı.

Dila'nın annesi olan Ümran'ın korkunç sırrı Bir Küçük Gün Işığı 5. bölümde ortaya çıkıyor. Ümran'ın kızı Dila'ya neden kötü davrandığını bir türlü anlamayan izleyici de bunun nedenini öğrenmiş olacak. Ailesi tarafından zorla evlendirilen Ümran hiç sevmediği bu adama Fırat'ı oğlu gibi tanıttı. Fırat'ı eski aşkının oğlu olarak bağrına basan Ümran ise Dila'yı hep tersledi.

Öte yandan Ümran'ın aşığının yolladığı diyet paraso dolu çantayı saklıyor olması da ayrıca merak konusu oldu. Ümran tarafından sevilmeyen Dila'nın kızı Elif'i sevmemesini anlayan izleyicinin Ümran'ın gizli hayatı konusunda meraklı.

ÜMRAN'IN KORKUNÇ SIRRI ORTAYA ÇIKIYOR

Bir Küçük Gün Işığı yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. ATV'nin Pazartesi akşamları çok şey beklediği Bir Küçük Gün Işığı 5. bölüm gelecek Pazartesi akşamı ekrana gelecek.

 

 

Bir Küçük Gün Işığı Dizisinde Ümran'ın Korkunç Sırrı Ortaya Çıktı! ile ilgili etiketler Esra Dermancıoğlu Bir Küçük Gün Işığı umran
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.