Bir Küçük Gün Işığı 8. Bölüm Fragmanı: Elif Diziye Veda Mı Ediyor?

atv ekranlarında yayınlanan Bir Küçük Gün Işığı 8. bölüm fragmanı yayınlandı. Berk Oktay, Seray Kaya, Tuğçe Açıkgöz'ün oynadığı dizinin yeni bölüm fragmanında Elif'in yaralandığı görülüyor. Esra Dermancıoğlu'nun da yer aldığı Bir Küçük Gün Işığı yeni bölümde neler olacak?

Bir Küçük Gün Işığı yeni bölümleri Pazartesi günleri yayınlanıyor. atv'nin bu sezon en iyi işlerinden biri olan Bir Küçük Gün Işığı dizisinin yeni bölümünde ise Elif'in yaralanması damga vuruyor. Elif, Güneş ve Fırat'ın hikayesinin anlatıldığı dizide karmaşık ilişkiler izleyicinin de dikkatini çekiyor.

BİR KÜÇÜK GÜN IŞUĞI 8. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Bir Küçük Gün Işığı dizisi konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekerken Pazartesi akşamları güçlü rakipleri Yasak Elma ve Alparslan: Büyük Selçuklu dizisine de adeta kafa tutuyor.

İşte Bir Küçük Gün Işığı Yeni bölüm fragmanı

 

Bir Küçük Gün Işığı 8. Bölüm Fragmanı: Elif Diziye Veda Mı Ediyor? ile ilgili etiketler ATV
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.