Bir Kırmızı Oda Psikolojisi Vardı, Bitti! Dizinin Final Yapmasıyla Unutulmaz Karakterler Hatırlandı

Kırmızı Oda final bölümüyle ekrana geldi. TV8 ekranlarında yayınlandığı günden bu yana ilgi gören dizi 61. bölümüyle final yaptı. Unutulmaz karakterleri, ilişkileri ve Doktor Hanım'ın hafızalara kazınan sözleriyle Kırmızı Oda farklı bir psikolojiyi ekrana getirdi.

Unutulmaz karakterleri Meliha, Alya, Boncuk, Kumru ve Nazlı ile yayınlandığı günden bu yana en çok konuşulan dizi olan Kırmızı Oda Doktor Hanım Binnur Kaya'nın üst düzey performansyla da hatırlanacak. Kırmızı Oda 61. bölümüyle ekrana veda etti. Bir Kırmızı Oda Psikolojisi Vardı, Bitti! Dizinin Final Yapmasıyla Unutulmaz Karakterler Hatırlandı.

Kah Ağlattı, Kah Güldürdü!

Kırmızı Oda için final zamanı... Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitaplarından uyarlanan dizide bir çok ünlü isim yer aldı. Burcu Biricik, Aslıhan Gürbüz, Evrim Alasya, Melisa Sözen gibi kadın oyuncuların yanısıra Erkan Petekkaya, Yiğit Özşener gibi erkek oyuncular yer aldı.

Bir Kırmızı Oda Psikolojisi Vardı, Bitti! Dizinin Final Yapmasıyla Unutulmaz Karakterler Hatırlandı

Alya'nın, Boncuğun, Delikanlı Sadi'nin ve Meliha'nın hikayelerinin gözyaşları içerisinde izlendiği Kırmızı Oda bir dönem yarattığı psikolojiyle çok konuşuldu.

Bir Kırmızı Oda Psikolojisi Vardı, Bitti! Dizinin Final Yapmasıyla Unutulmaz Karakterler Hatırlandı - Resim : 2

Binnur Kaya Veda Etti

Binnur Kaya da Kırmızı Oda'daki Doktor Hanım rolüyle unutulmaz bir oyunculuk performansı gösterdi.

 

 

Bir Kırmızı Oda Psikolojisi Vardı, Bitti! Dizinin Final Yapmasıyla Unutulmaz Karakterler Hatırlandı ile ilgili etiketler kırmızı oda neden final Kırmızı oda final
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.