Bir kez daha Francisco Montero... Beşiktaş, İspanyol stoperi bu sezon da kiralıyor

Beşiktaş, Atletico Madrid'in 22 yaşındaki stoperi Francisco Montero'yu yeniden kiralıyor. Taraflar arasındaki anlaşma tamam. Geçen sezon Sergen Yalçın'ın gözüne girmeyi başaran genç isim evrak işlemleri tamamlandıktan sonra imzayı atacak. Anlaşmada bu kez satın alma opsiyonu da var.

Stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş, geçen sezon kiralık oynayan İspanyol stoper Francisco Montero'yla yeniden anlaştı. La Liga devi Atletico Madrid'den 500 bin euroya kiralanan 22 yaşındaki futbolcu bu sezon da Siyah-Beyazlı formayı giyecek.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Cumhuriyet'e yaptığı açıklamada "Montero için teklif yapmayı düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

Fanatik'ten Gökmen Özcan ise Beşiktaş, "Francisco Montero'yla yeniden anlaştı. Hayırlı olsun. Montero için Atletico'dan son evraklar gelir gelmez transfer resmiyet kazanacak. Beşiktaş, İspanyol stoperi satın alma opsiyonuyla kiralıyor" bilgisini paylaştı.

Geçen sezon Beşiktaş'ta 13 Süper Lig olmak üzere 17 maçta forma giyen Montero, 1123 dakika sahada kaldı.

"VİDA-WELİNTON'DAN MEMNUNUM"

Kadrosunda yalnızca iki stoper bulunan (Vida, Welinton) Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, Sassoulo'da forma giyen milli futbolcu Kaan Ayhan'ı istiyordu. Ancak Serie A ekibinin ağır şartları Beşiktaş'a uymadı. 

Bunun üzerine transfer komitesi ile Yalçın arasında stoper toplantısı yapıldı. Başarılı çalıştırıcı "Ben Vida-Welinton'dan memnunum. Bu ikisinden daha iyi bir isim alabilyorsak alalım. Yoksa geçen sezon Montero'da iyi katkı sağlamıştı" dedi.

Bunun üzerine yönetim de kendilerinden haber bekleyen genç isimle yeniden temas kurdu ve anlaşma sağlandı. Kartal'ın sol beke de milli futbolcu Umut Meraş'ı dahil edil Rıdvan Yılmaz'ı bir Süper Lig ekibine kiralaması bekleniyor.

Bir kez daha Francisco Montero... Beşiktaş, İspanyol stoperi bu sezon da kiralıyor

Bir kez daha Francisco Montero... Beşiktaş, İspanyol stoperi bu sezon da kiralıyor ile ilgili etiketler Beşiktaş Ahmet Nur Çebi Atletico Madrid Francisco Montero
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.