Bir kenti ayağa kaldıran fotoğraf!

Bilecik'te yanında bulunan kız çocuğunu yukarı kaldırarak vatandaşların su içtiği çeşmeye işeten kadının fotoğrafı sosyal medyada hızla yayılınca büyük tepki çekti.

Bilecik'te dün akşam bir bayanın, yanındaki kız çocuğuna, vatandaşların su içtiği çeşmenin içine çişini yaptırdığını gösteren ve sosyal medyada hızla yayılan fotoğraf büyük tepkilere neden oldu.

ÇEVREDEKİLERE ALDIRIŞ ETMEDİ

Olay, dün akşam merkez Teyfikbey Caddesi üzerinde yaşandı. Yolda yürülen bir bayan, yanında bulunan kız çocuğunu yukarı kaldırarak vatandaşların su içmek için kullandığı çeşmenin içine, çevredeki insanlara aldırış etmeden çişini yaptırdı.

Bir kenti ayağa kaldıran fotoğraf!

Oradan geçen başka bir vatandaşın, cep telefonu ile çekilen resmi sosyal medya üzerinden paylaşması sonrası kadına tepkiler yağdı.

EKİPLER YIKAYARAK TEMİZLEDİ

Bu tepkiler sonrası bu sabah Bilecik Beledisi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından o çeşme sabunlu suyla yıkanarak temizlendi.

Bir kenti ayağa kaldıran fotoğraf! - Resim : 2

Bir kenti ayağa kaldıran fotoğraf! ile ilgili etiketler Bilecik Çeşme çiş yaptırma
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.