'Bir kardeş kardeşi vuruyor ne diye...'

Sedat Peker'in iddialarıyla gündeme gelen Mübariz Mansimov ve Mehmet Ağar'ın katıldığı doğum günü partisinin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Mahsun Kırmızıgül'ün 'Kardeşlik Türküsü' isimli şarkıyı seslendirmesi dikkat çekti.

Sedat Peker, yayınladığı videolarda Mübariz Mansimov'a ait Yalıkavak Marina'ya el koymakla suçladığı Mehmet Ağar'ın Mansimov'un doğum gününe katıldığı görüntüler ortaya çıkmıştı.

O doğum gününe ait yeni bir video daha sosyal medyada paylaşıldı.

Sibel Can, Mahsun Kırmızıgül ve Osman Müftüoğlu gibi isimlerin de yer aldığı partide Kırmızıgül'ün söylediği şarkı ise dikkat şekti.

 "BİR KARDEŞ KARDEŞİ VURUYOR NE DİYE..."

 "Bir kardeş kardeşi vuruyor ne diye... Bir ana ağlıyor evladım nerede... Dağlar oy oy oy... Yollar oy oy oy..." sözlerinin yer aldığı şarkıyı seslendiren Kırmızıgül'e Mansimov ve Ağar'ın da eşlik ettiği görüldü.

 

'Bir kardeş kardeşi vuruyor ne diye...' ile ilgili etiketler Sedat Peker Mahsun Kırmızıgül video Mehmet Ağar Mansimov

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.