Bir kahreden haber de Nusaybin'den: 2 şehit

Türk askerinin başlattığı Barış Pınarı Harekatı devam ederken bölgeden acı haberler de gelmeye başladı. Akçakale'den sonra Mardin’in Nusaybin ilçesinde de bir siteye havan topu düştü. Mardin Valiliği de saldırılarda 2 şehit, 24 de yaralı olduğunu duyurdu.

İHA'nın haberine göre; Nusaybin ilçesine Kamışlı kentinden PKK/YPG’li teröristler tarafından havan topu atıldı. Atılan havan topu ilçede bulunan bir siteye isabet etti. Olayda ilk belirlemelere göre 2 kişi şehit olurken, 24 kişi de yaralandı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda 112 acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. (İHA)

Bir kahreden haber de Nusaybin'den: 2 şehit ile ilgili etiketler Mardin Şehit Barış Pınarı Harekatı Barış Pınarı Nusaybin havan topu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.