Bir kadını nasıl anlarım? Kadınların hoşlandığını gösteren 3 önemli işaret!

Bir kadını anlamanın yollarını anlatmayacağız bu haberde.Zira bunun mümkün olmadığına inanan erkekleri küstürmek istemiyoruz. Ancak kadınların hoşlandığını gösteren bazı işaretler mevcut. Bir kadını nasıl anlarım sorusuna cevap arayan her Türk vatandaşı için kadınların hoşlandıkları zaman nasıl davrandıkalarına dair birkaç ipucu için detaylar haberimizde.

Erkekler kadınların onlardan hoşlandıklarını zaman zaman anlamayabiliyor. Bakışmalar, küçük sürprizler, onun hoşlandığı tarzda giyinmeler kadınların hoşlandıkları zaman gösterdiği bazı tepkilerden... Bir kadını nasıl anlarım sorusuna cevap arayanlar için kadınların hoşlandığını gösteren 3 önemli işareti derledik. İşte kadınların hoşlandığını gösteren ipuçları...

1- Günaydın mesajı!

Sabah günaydın mesajı almanın önemi büyük. Hoşlandığınız kadının size günaydın mesajı atması, en önemmli hoşlanma belirtilerden. Hiç beklemediğiniz bir günde yatakta onun sözlerini okuduysanız, aceleci davranın.

2- Bakış!

Kadınların en büyük silahı şüphesiz bakışlarıdır. Kaçamak, heyecanını belli etmeyen bakışlarla erkeğini adeta bir fanusun içine hapseder. Siz de bu gözlerin etkisini hissediyorsanız kaçmanız için son bir fırsat var demektir.

3- Size ait olan şeyleri hatırlama!

Hayatta sahip olduğunuz birçok şeyin farkında olduğunu göstermesi, kadının erkekten hoşlandığına dair en büyük işaretlerden birisidir. İş yerinde kahve makinesinin önünde çevrilmiş kısa süreli sohbetlerde daha önce söylediklerinizi hatırladığını göstermesi için erkek için adeta görülmesi gereken bir işarettir.

 

 

Bir kadını nasıl anlarım? Kadınların hoşlandığını gösteren 3 önemli işaret! ile ilgili etiketler Hayatta Her Şey Var bir kadını anlamanın yolları kadınlar nasıl hoşlanır kadınların hoşlanma belirtileri
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.