Bir kadın cinayeti daha! Piyanist genç ayrılmak isteyen sevgilisini öldürdü

Erkekler tarafından öldürülen kadınlara, İstanbul'da bir yenisinin daha eklendiği ortaya çıktı.Küçükçekmece'de bir eğlence yerinde piyanistlik yapan Oktay Konak adlı müzisyenin, kendisinden ayrılmak isteyen sevgilisi Filiz Akgöz'ü bıçakla öldürdüğü öğrenildi. Katil zanlısı piyanist Konak'ın, cinayet sonrası tutuklanarak Metris Cezaevine konulduğu ifade edildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Türkiye'nin çeşitli illerin de meydana gelen kadın cinayetleri devam ediyor.

PİYANİST GENÇ, SEVGİLİSİNİ BIÇAKLADI!

Başta boşanma ve kıskançlık olmak üzere, çeşitli nedenlerle erkekler tarafından öldürülen kadınlara, İstanbul'da bir yenisinin daha eklendiği ortaya çıktı. SuperHaber'in elde ettiği bilgilere göre, son kadın cinayeti bundan iki gün önce meydana geldi. Küçükçekmece'de bulunan bir eğlence yerinde piyanistlik yapan Oktay Konak adlı müzisyen genç, kendisinden ayrılmak isteyen sevgilisi Filiz Akgöz'ü bıçakla yaraladı.

Bir kadın cinayeti daha! Piyanist genç ayrılmak isteyen sevgilisini öldürdü

ÖNCE BIÇAKLA YARALADI, SONRA AMBULANS ÇAĞIRDI

Bir süreden beri Filiz Akgöz ile sevgili oldukları ifade edilen Oktay Konak'ın, bıçakla yaralama olayından sonra, 112'yi arayarak yardım istediği belirtildi. Piyanist Oktay Konak'ın gelen ambulans görevlilerine, sevgilisi Filiz Akgöz'ün kendisini bıçaklayarak intihar ettiğini öne sürdüğü ifade edildi.Filiz Akgöz'ün ambulans tarafından Başakşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, polislerin şüpheli hareketleri ve konuşmaları nedeni ile Oktay Konak'ı gözaltına alarak, Küçükçekmece Şehit Zeki Kaya Polis Karakolu'na götürdükleri kaydedildi.

Bir kadın cinayeti daha! Piyanist genç ayrılmak isteyen sevgilisini öldürdü - Resim : 2


ŞÜPHELİ PİYANİST KONAK TUTUKLANARAK METRİS CEZAEVİ'NE KONULDU

Katil zanlısı piyanist Konak'ın daha önce, ilişkide olduğu başka kadınlarla çeşitli sorunlar yaşadığı ve hukukçu bir yakını sayesinde ceza almaktan kurtulduğu söylendi. Konak'ın polisteki ifadesinin ardından, çıkarıldığı mahkeme sonrası tutuklanarak Metris Cezaevine konulduğu ifade edildi. Bu arada, sevgilisi Filiz Akgöz'ü öldürdüğü iddia edilen piyanist Konak'ın cinayet işlemediği ifadesi üzerine, Adli Tıp Kurumu'ndan otopsi sonucunun gelmesinin beklendiği vurgulandı.

Bir kadın cinayeti daha! Piyanist genç ayrılmak isteyen sevgilisini öldürdü - Resim : 3

KADINLAR WHATSAPP GRUBU KURARAK YARDIM İSTEDİLER

Öte yandan Küçükçekmece'de öldürülen Filiz Akgöz cinayeti sonrası, yüzlerce kadının, whatsapp grubu kurduğu belirlendi. Kadın cinayetlerinin sona ermesi ve son kadın cinayetin üzerinin örtülmemesi için bir çok resmî kurum ile kuruluşun yanı sıra medya kuruluşlarına mesajlar yolladıkları görüldü.

 

Bir kadın cinayeti daha! Piyanist genç ayrılmak isteyen sevgilisini öldürdü - Resim : 4

 

Bir kadın cinayeti daha! Piyanist genç ayrılmak isteyen sevgilisini öldürdü ile ilgili etiketler Kadın Cinayeti Filiz Akgöz Oktay Konak
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.