Bir kadın cinayeti daha! Eski nişanlısına sokak ortasında kurşun yağdırdı!

Kadın cinayetlerine her gün ne yazık ki bir yenisi eklenirken son olay Mersin'de yaşandı. 24 yaşındaki Barış Can U. barışmak istediği eski nişanlısını sokak ortasında kurşun yağdırdı. 6 el ateş sonucu ağır yaralanan kadın, kanlar içinde sokak ortasında kalırken, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Mersin'de iddiaya göre Barış Can U. (24), bir süre önce ayrıldığı eski nişanlısı Naziye O. (25) ile barışmak için merkez Toroslar ilçesi Okan Merzeci Mahallesi'ndeki evine gitti.

ÇIKAN TARTIŞMA SONUCU SOKAK ORTASINDA ESKİ NİŞANLISINA ATEŞ AÇTI

Eski nişanlısı ile sokakta buluşan genç, çıkan tartışma sonrası üzerinde taşıdığı tabancayla Naziye O.'ya 6 el ateş etti. Saldırıda ağır yaralanan kadın, ambulansla kaldırıldığı Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

 

SUÇ ALETİYLE BİRLİKTE YAKALANDI

Barış Can U. ise Cinayet Büro Amirliği ekiplerince suç aleti tabanca ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Zanlının emniyetteki ilk ifadesinde, olay yerine eski nişanlısı ile barışmak için gittiğini söylediği öğrenildi.

 Cinayetle ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Bir kadın cinayeti daha! Eski nişanlısına sokak ortasında kurşun yağdırdı! ile ilgili etiketler Mersin Kadın cinayet nişanlı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.