Bir İzmir var İzmir'den içeri!

İzmir'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamındaki törenler sürerken, Buca ilçesinde yer alan Mevlana heykeline yapılan saygısızlık, büyük tepki çekti.

Cumhuriyetin ilanının 96. yılında Ödemiş Halk Eğitimi Merkezi tarafından ilçe merkezindeki Saraçoğlu Caddesi’nde düzenlenen etkinlikte 2 bin gönüllü, saat 09.30’dan itibaren zeybek oynadı. 

Halk tarafından ilgiyle izlenen zeybek gösterisine üzerinde Atatürk’ün portresi ve imzası bulunan tişörtlerle katılan gönüllüler büyük alkış aldı.
 
MEVLANA HEYKELİNE BÜYÜK SAYGISIZILIK

İzmir
'in her yanını Cumhuriyet coşkusu sarmışken,  Buca ilçesinde Tıngır Tepe mevkisinde bulunan 25 metre yüksekliğindeki Mevlana heykeli ve sosyal tesis çürümeye terk edildi.

Bir İzmir var İzmir'den içeri!

Tesiste, Mevlana'nın sözlerinin yazılı olduğu harflerin çalındığı, güvenlik kulübesi ve tesisin camlarının kırıldığı, alkol şişeleri ile yatakların bulunduğu görüldü. 

Şehrin aynı gün çekilen 2 farklı görüntüsü, sosyal medyada tepkilere yol açtı. 

Bir İzmir var İzmir'den içeri! - Resim : 2



Bir İzmir var İzmir'den içeri! ile ilgili etiketler İzmir Mevlana Atatürk Ödemiş Buca zeybek
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.