Bir intiharın ardından tüyleri ürperten hayat hikayesi çıktı

İngiltere'nin Maidstone kentinde evinde ölü bulunan 40 yaşındaki Barry West'in hayat hikayesinin gerilim filmlerini aratmayan cinsten olduğu ortaya çıktı. Henüz 7 yaşındayken kız kardeşinin, anne ve babası tarafından öldüresiye dövüldüğüne şahit olan West'in ailesinin 12 cinayetten hüküm giymiş seri katil olduğu öğrenildi.

İngiltere'de geçtiğimiz yıl 28 Ağustos tarihinde evinde ölü bulunan Barry West'in aşırı dozda ilaç aldığı öğrenildi. Uzun yıllar ağır anksiyete ve depresyonla mücadele eden West'in halüsinasyonlar gördüğü de öğrenildi.

Bir intiharın ardından tüyleri ürperten hayat hikayesi çıktı

ÇOCUKLUĞUNDA YAŞADIKLARI TÜYLERİ ÜRPERTTİ

Ancak West'in yaşadığı ağır psikolojik sorunların nedeni tüyleri ürperten cinsten... İngiliz Daily Mail gazetesinde yer alan habere göre, West'in annesi ve babasının oldukça karanlık bir geçmişi var. Talihsiz adamın anne ve babasının İngiltere'de geçmişte oldukça bilinen seri katiller olduğu öğrenildi. Anne Rose West 12 cinayetten suçlu bulunarak 1995 yılında müebbet hapis cezası almış ancak 2 yıl sonra bu ceza ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çevrilmişti. Barry West'in babası Fred ise 1995 yılında 12 cinayetle suçlandığı dava öncesi kendini asarak intihar etmişti.

Bir intiharın ardından tüyleri ürperten hayat hikayesi çıktı - Resim : 2

Barry West 1995 yılındaki duruşmada tanık olarak ifade vermeden önce mahkemeye ulaşan sağlık kayıtlarında "Ağır depresyon altında olduğu ve mental olarak tutarsızlıklar sergilediği" belirtilmişti.

CANSIZ BEDENLER GÖMÜLÜ BULUNMUŞTU

12 cinayetle yargılanan Fred West ve Rose West öldürdükleri kişilerin cansız bedenlerini Gloucester kentinde yaşadıkları evin bulunduğu alana gömmüşlerdi. İngiliz kamuoyunda söz konusu ev "Korku evi" olarak biliniyor.

Bir intiharın ardından tüyleri ürperten hayat hikayesi çıktı - Resim : 3

KIZ KARDEŞİNİN ÖLDÜRESİYE ŞİDDET GÖRMESİNE TANIK OLMUŞTU

Barry West'in yaşadığı bir başka trajedi ise kız kardeşinin gördüğü şiddet olmuştu. West, küçük kardeşinin annesi ve babası tarafından öldüresiye dayak yemesine tanık olmuştu. West'in yaşadığı ağır bunalımın, kız kardeşinin yaşadığı şiddete tanık olması sonrası başladığı öğrenildi.

West'in ailesini seri cinayet soruşturmasının ortaya çıkması sonrası adını Michael Moore olarak değiştirdiği de gelen haberler arasında yer alıyor.

Yaklaşık 20 yıldır ağır ilaçlar kullanan West'in eroin bağımlılığının da bulunduğu öğrenildi. West'in evine yardım için gelen doktorlar, intihar eden 40 yaşındaki adamı en son gördüklerinde durumunun hiç iyi olmadığını ve "Artık hayatın bir anlamının kalmadığını" söylediğini aktardı.

Bir intiharın ardından tüyleri ürperten hayat hikayesi çıktı ile ilgili etiketler İntihar seri katil barrw west rose west fred west
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.