Bir ilde daha 65 yaş üstüne kısıtlama

Koronavirüs vakalarında yaşanan artış sebebiyle Türkiye'nin dört bir yanında yeni önlemler alınmaya devam ediyor. Balıkesir'de alınan yeni karara göre, kentte bulunan 65 yaş üstü vatandaşlar saat 10.00 ila 16.00 arası sokağa çıkabilecek.

Balıkesir'deki 65 yaş üstü vatandaşların,10.00 ila 16.00 arası saatleri dışında sokağa çıkmaları kısıtlandı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, salgının kentteki seyrinin anlık olarak takip edildiği belirtildi. 65 yaş ve üstü vatandaşların, saat 10.00 ila 16.00 arası sokağa çıkabileceğinin bildirildiği açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Uygulamada herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesine ve mağduriyete neden olunmamasına, alınan kararlara uymayanlara ilgili madde gereğince para cezası verilmesine, aykırılığın durumuna göre suç teşkil eden davranışlara ilişkin gerekli adli işlemlerin başlatılmasına oy birliğiyle karar verilmiştir."

Bir ilde daha 65 yaş üstüne kısıtlama ile ilgili etiketler Balıkesir Koronavirüs 65 yaş üstü vatandaş
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.