'Bir ihanet varsa bunu PKK’nın verdiği talimatlarla hareket edenler yaptı!'

Hürriyet Yazarı Nedim Şener, sınır ötesi mücadele için TBMM'den çıkartılması gereken tezkereye daha önce "evet" dediği halde son oylamada "hayır" oyu kullanan CHP'ye eleştirilerde bulundu. Şener, "Evet" oyu verenleri Cumhuriyet’e ihanet etmekle suçlayan Kılıçdaroğlu'na "Bir ihanet varsa bunu PKK’nın verdiği talimatlarla hareket edenler, Türkiye’nin terörle mücadelesine darbe vurma girişimine imza atanlar yaptı." sözleriyle yanıt verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Tezkereye evet dersem Cumhuriyet'e ihanet etmiş olurum" sözlerine tepkiler sürüyor. Hürriyet yazarı Nedim Şener, son yazısında daha önce ayne tezkereye 'evet' dediği halde son oylamada 'hayır' oyu kullananan ana muhalefet partisini sert sözlerle eleştirdi. CHP'nin bu çıkışını HDP oyları için yaptığının altını çizen Şener, şu ifadeleri kullandı;

"Kılıçdaroğlu’nu, Millet İttifakı’ndaki ortağı İYİ Parti dahil, tezkereye “evet” diyen Adalet ve Kalkınma Partisi ile Milliyetçi Hareket Partisi, Memleket Partisi’ni, “Tezkereye evet deseydik Cumhuriyet’e ihanet etmiş olurduk” diyerek, “hain” ilan edecek kadar şuursuzca konuşturan şey nedir?

Varsayımlara dayalı soyut birçok cevap bulunabilir ama en “örtülü”, aynı zamanda da en somut cevabı: ‘Ne olursa olsun neye mal olursa olsun HDP’lilerin oyunu almak’ içindir."

Şener sözlerine şöyle devam etti;

ASIL İHANET ‘HAYIR’ OYU VERMEKTİ

"Görüşmenin yapılacağı gün TBMM’de grup konuşmasında Kılıçdaroğlu, bu kez tezkereye “hayır” diyeceklerinin işaretini verdi. Hiç kimsenin hatta kendisinin bile inanmadığı gerekçeleri öne sürerek daha önce “evet” dediği tezkerenin Meclis’ten geçmemesi yönünde oy kullandı.

Gerekçeleri o kadar zayıftı ki işi “Evet” oyu verenleri Cumhuriyet’e ihanet etmekle suçlayıp inandırıcı olmaya çalıştı.

Evet bir ihanet varsa buna PKK’nın verdiği talimatlarla hareket eden terör örgütünün sözcüsü HDP’nin dümen suyuna girip tezkereye “Hayır” diyerek Türkiye’nin terörle mücadelesine darbe vurma girişimine imza atanlar yaptı."

'Bir ihanet varsa bunu PKK’nın verdiği talimatlarla hareket edenler yaptı!' ile ilgili etiketler HDP tezkere Kemal Kılıçdaroğlu Nedim Şener
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.